De Eemhof reviews

7,9
- 16 reviews
  • Algemene indruk
    7,9
  • Ligging
    8,3
  • Service
    8,0
  • Eten
    7,7
  • Bungalows
    8,1
  • Kindvriendelijk
    8,5
  • Prijs/kwaliteit
    7,5

Boek De Eemhof direct bij Center Parcs:

Beoordelingen voor De Eemhof

Heeft u De Eemhof bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
3
D. Kars
Met oudere kinderen
14 juli 2022

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Onze ervaring was heel slecht. Het huisje was heel vies, in de badkamer zat vies maandverband nog in de prullenbak. Terwijl je voor je rust komt, reden overal tractoren, wegwerkers en hun herriemakende apparatuur wegens het herinrichten van het park. De eerste avond friet gehaald, was koud en zeker drie keer gebakken, veel te donker en droog. Frikandellen slap en smakeloos. Later die week pizza gaan halen. Heel moeilijk te vinden op de site waar, app werkte niet door slechte internetverbinding van het park. Op de website staat bij Nonna’s reserveren en afhalen. Eenmaal daar bleek dat je naar het Grand Cafe moest voor afhalen. Gelukkig net hard genoeg gelopen, want even later werden mensen gezegd dat ze niet konden bestellen, was te druk, moesten later maar terug komen…..??.??? Of er naast patat gaan halen?? Men komt toch voor Pizza..? Een hele slechte ervaring en na onze geweldige ervaring in Erperheide ook een enorme afknapper voor Center Parcs in Nederland.

  • Algemene indruk
    3
  • Ligging
    5
  • Service
    2
  • Prijs/kwaliteit
    1
  • Eten
    1
  • Bungalow
    1
  • Kindvriendelijk
    5
7
Ronnie
oudere kinderen
11 maart 2019

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

We hebben erg genoten, park was superleuk en er was genoeg te doen. We hebben alleen slecht weer gehad.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    10
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
rieke
oudere kinderen
8 oktober 2018

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

we hebben een hele leuke vakantie gehad bij de Eemhof. Je hebt van alles daar voor jonge en oudere kinderen. Restaurant zag er ook goed uit. Zwembad super.
Huisjes waren goed te doen. Alleen paar matrassen waren doorgezakt dat was wel minder maar dat hadden we opgelost met een ander matras erop. Verders goed park. Zal daar best wel nog een keer naar toe willen gaan.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    9
7
Antonia
jonge kinderen
10 september 2018

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Tijdens de kerstdagen geweest, ontzettend druk! Van te voren speciaal dieet doorgegeven en daar is helaas geen rekening mee gehouden! Moesten last-minute van alles kopen, koken en annuleren. Erg jammer.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    7
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    6
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    7
8
Jolanda
oudere kinderen
13 juni 2018

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Het is een mooi en kindvriendelijk
Park. Je kan er zwemmen, bowlen
en nog heel veel meer. Zeker de moeite waard om heen te gaan.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
8
J. Mulder

30 mei 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

De Eemhof heeft een mooie ligging aan het Veluwemeer. Over de dijk kun je een leuke wandeling maken en er zijn leuke strandjes. Op het park zelf is het ook sfeervol, met een supermarkt waar ovenverse broodjes gehaald kunnen worden en verder een uitgebreid assortiment. Het zwembad is vooral favoriet bij onze kinderen, wij vinden het te massaal. Nog nooit een leuke zitplek gevonden. Wel een schoon zwembad. Fun Factory ook de moeite waard, leuke activiteiten. De huisjes zijn knus. Af en toe moeten we nog wel zelf onder de bank en bed schoonmaken. Leuke tuin, mooi uitzicht. We gaan zeker nog eens terug.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
8
Geerdink

12 mei 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Een heel mooi park, ook de plaza.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    11
  • Kindvriendelijk
    8
9
Jeanet

21 april 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Leuk park,we hadden erg mooi in Maart, waardoor je lekker buiten op een terrasje kon zitten. We hadden een appartemetnt bij de haven, luxe en leu uitzicht.De kinder een vermaakten Zico ook prima inhet zwembad. Het was een heerlijk weekends weg!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Jeanet

21 april 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Leuk park, we hadden erg mooi weer in maart, waardoor je lekker buiten op een terrasje kon zitten. We hadden een appartement bij de haven, luxe en leuk uitzicht.De kinderen vermaakten zich ook prima in het zwembad. Het was een heerlijk weekend weg!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Sabrina Groeneveld

20 april 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Wij komen al jaren op de Eemhof, een heerlijk park waar we elke keer weer thuiskomen!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.