De Eemhof reviews

8,0
- 42 reviews
  • Algemene indruk
    8,0
  • Ligging
    8,2
  • Service
    8,1
  • Eten
    7,7
  • Bungalows
    7,7
  • Kindvriendelijk
    8,4
  • Prijs/kwaliteit
    7,5

Boek De Eemhof direct bij Center Parcs:

Beoordelingen voor De Eemhof

Heeft u De Eemhof bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Richard
Met jonge kinderen
22 september 2020
Beoordeling

Een heel fijn en bovendien kindvriendelijk park. Gelegen in een prachtige omgeving waar je eindeloos kunt genieten van al het natuurschoon in de polder of op het water. Er is ook een zwembad waar jong en oud zich prima kan vermaken.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
6
Gert
Met jonge kinderen
1 maart 2020
Beoordeling

Afgeleefd park, en versleten infrastructuur.
Dringend opsmuk nodig!

  • Algemene indruk
    6
  • Ligging
    7
  • Service
    6
  • Prijs/kwaliteit
    5
  • Eten
    5
  • Bungalow
    4
  • Kindvriendelijk
    7
7
Ronnie
oudere_kinderen
11 maart 2019
Beoordeling

We hebben erg genoten, park was superleuk en er was genoeg te doen. We hebben alleen slecht weer gehad.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    10
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
rieke
oudere_kinderen
8 oktober 2018
Beoordeling

we hebben een hele leuke vakantie gehad bij de Eemhof. Je hebt van alles daar voor jonge en oudere kinderen. Restaurant zag er ook goed uit. Zwembad super.
Huisjes waren goed te doen. Alleen paar matrassen waren doorgezakt dat was wel minder maar dat hadden we opgelost met een ander matras erop. Verders goed park. Zal daar best wel nog een keer naar toe willen gaan.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    9
7
Antonia
jonge_kinderen
10 september 2018
Beoordeling

Tijdens de kerstdagen geweest, ontzettend druk! Van te voren speciaal dieet doorgegeven en daar is helaas geen rekening mee gehouden! Moesten last-minute van alles kopen, koken en annuleren. Erg jammer.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    7
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    6
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    7
10
robert van kampen

16 juli 2018
Beoordeling

Is een leuk park! Kindvriendelijk
eten en drinken en de prijzen qua zwembad en alles wat je kan doen is voor iedereen betaalbaar. Ik zal iedereen zeker adviseren om sowieso keertje er heen te gaan! Dikke 10!!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9
geeske
partner
8 juli 2018
Beoordeling

ik ben een weekendje met mijn zoon geweest. Het was een leuk park, alleen er was nog niet veel te doen omdat de vakanties nog niet waren begonnen, maar ik denk dat het voor kinderen erg leuk is

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    7
8
Jolanda
oudere_kinderen
13 juni 2018
Beoordeling

Het is een mooi en kindvriendelijk
Park. Je kan er zwemmen, bowlen
en nog heel veel meer. Zeker de moeite waard om heen te gaan.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
5
Niek Rijgwaart

21 oktober 2017
Beoordeling

Cottages zijn verouderd, verder is het park leuk.

  • Algemene indruk
    5
  • Ligging
    7
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    5
  • Eten
    6
  • Bungalow
    3
  • Kindvriendelijk
    7

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.