De Huttenheugte reviews

7,6
- 14 reviews
  • Algemene indruk
    7,6
  • Ligging
    8,0
  • Service
    7,7
  • Eten
    7,5
  • Bungalows
    7,4
  • Kindvriendelijk
    8,6
  • Prijs/kwaliteit
    7,1

Boek De Huttenheugte direct bij Center Parcs:

Beoordelingen voor De Huttenheugte

Heeft u De Huttenheugte bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
0
Marlies
Met jonge kinderen
29 oktober 2022

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Dagje zwemmen aquamundo… vreselijkkkkk koud!!!! Personeel erkende dat de temperatuur naar beneden was gezet.. en dat in een herfstvakantie! (Hoe zal het dan de rest van t jaar zijn?!) onderbezetting van personeel en 1 zwembad in gebruik voor zwemles?!
Erg zonde 130 km gereden, dure kaartjes..
dan maar even eten op de plaza.. ziet er gezellig uit
Wel onpersoonlijk met qr-code bestellen & betalen..
veeeel saus op de salades.. friet slap en frikandel keihard?! Wij gaan niet meer terug

  • Algemene indruk
    0
  • Ligging
    0
  • Service
    4
  • Prijs/kwaliteit
    4
  • Eten
    4
  • Bungalow
    0
  • Kindvriendelijk
    4
4
Rutger
Met jonge kinderen
12 oktober 2022

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Troosteloos donker park, alle huisjes hutjemutje op elkaar. (vandaar waarschijnlijk Huttenheugte).
We hadden een vernieuwd VIP huisje. Van buiten lijkt het oude meuk, van binnen was het op het eerste zicht netjes vernieuwd. Maar eigenlijk alleen de keuken/badkamer en de meubels. De rest blijft oud. Schoonmaak ver onder de maat, lagen nog overal hondenharen (erg fijn met een kruipende baby), spinnenwebben en de vloer was ook al weken/maanden niet gedweild.
De bedden waren echt top! En ook de broodjesservice (zat standaard bij de VIP) was wel echt fijn.
Kinderbedje en kinderstoel die in het berghok stonden waren echt smerig en moesten voor gebruik eerst flink schoongemaakt worden.
Zwembad op het park is wel prachtig voor de kinderen. Misschien wel een idee dat het personeel let op het aantal volwassenen per peuter in het peuterbad. Als elke peuter papa/mama/opa/oma bij zich heeft is het bad snel vol.
Het eten op het park is belachelijk duur. Bijna 4 euro voor een patat zonder, 14 euro voor een simpele pizza. Ook de prijzen in de parksupermarkt bijna 2x zo hoog als in een gewone supermarkt.

Nu hadden we geboekt met een 50% kortingsvoucher van de Prenatal, maar zelfs met deze korting vond ik de prijs veel te hoog. Laatste keer Centerparcs voor ons.

  • Algemene indruk
    4
  • Ligging
    5
  • Service
    6
  • Prijs/kwaliteit
    1
  • Eten
    7
  • Bungalow
    6
  • Kindvriendelijk
    6
8
Stephanie
Met oudere kinderen
27 augustus 2022

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

We hebben weer genoten van een mooie week op het park. Wel wat kleine puntjes van feedback voor de supermarkt bijvoorbeeld. De versafdeling lag er beroerd bij toen we op 19 augustus aankwamen. Ik had al wat groenten aan de kant gelegd, die lagen er de dag erna nog en nog een dag later hadden ze er de beste nog van terug gelegd ook. Verder hebben we veel uitgegeten op het park. Bij het steakhuis waren de churros op waar de kinderen zich zo op hadden verheugd. Bij de Italiaan ging het fout in de keuken en konden we niet tegelijk eten, nadat we een hele tijd hadden gewacht.

Er werkte een jongen, die werkt echt heel hard, mijn complimenten voor hem en die mocht ons ook nog het slechte nieuws vertellen dat er iets fout was gegaan. Hij bood ons netjes een rondje drinken aan. Alleen de medewerkster gooide de cola per ongeluk over mijn telefoon en mijn kleren. Geen probleem hoor, maar dan ook nog vragen of ze een doekje zal halen… ja dat kwam niet goed over. Ik vind het een mooi park en we hebben ons echt goed vermaakt. De huisjes zijn goed opgeknapt en het park is netjes. Het personeel vindt ik wel heel wisselend. Wat ook nog wel jammer is en ik begrijp het volkomen is dat alles digitaal gaat tegenwoordig, van bestellen tot betalen. En als je dan gaat zitten op het terras moet je opnieuw inloggen, anders brengen ze je drinken naar de verkeerde tafel.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    5
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    9
8
Deen
Met jonge kinderen
14 juli 2022

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Het vernieuwde huisje was erg schoon en netjes. Jammer dat er geen bad in zat. Wel hadden mijn dochter en ik na een aantal dagen ontstekingen / infectie opgelopen (misschien van de aquamundo?) Mijn moeder had overigens ook erg last van haar buik op dag 3 dus hebben mijn moeder en ik ook niet meer gezwommen op de laatste dag. Ook op het park niet wezen eten omdat we niet zo onder de indruk waren van het eten op Center Parcs.
De faciliteiten voor kids waren ruim. Personeel was ook erg beleefd. (Bij sommige restaurants wel een beetje bijdehand).

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
auke
oudere kinderen
6 maart 2019

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling
  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
9
mark
jonge kinderen
5 januari 2019

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Hutteheugte
verblijfperiode: 24/12/2018 t/m 03/01/2018
Bungalows: 875, 876 en 877 (4 persoons comfort)

We hebben genoten van het park en gaan eind dit jaar nog een keer.
Het uiteten was heerlijk maar de huisjes zijn voor 4 personen erg knus en toch een beetje te klein. En inderdaad zoals al vaker gezegd hoog tijd voor een upgrade. Maar dat wist je van te voren dat het oudere huisjes waren.
Een paar verbeterpunten: de Huisjes hebben echt een behoorlijk tekort aan opslagruimte, zowel de wegen als de bestrating naar de huisjes mogen dringend aangepakt worden, bij de huisjes een stopcontact plaatsen voor de E-car op een logische plek en meer controle op de wildwaterbaan is wenselijk met de kleine kinderen die klakkeloos voordringen of blijven zitten op de wildwaterbaan.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    9
8
henk hansen

31 mei 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Veel te doen

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
8
Tanja Mulder

19 mei 2017

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Mooi park en een mooi natuurlijk meer waar onze bungalow aan lag. Het begon te sneeuwen, dus was het dubbel genieten. Nog niet in de zomer geweest, dus dat moeten we ook proberen.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
C.Sijtsma

19 mei 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

In veel parken geweest, maar geen een heeft ons zoveel voldaan als de Huttenheugte.
Onze complimenten voor dit park!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    9
9
Yvonne van de Geijn

26 april 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

De Huttenheugte is onze favoriet, wij boeken bijna alleen maar dit park. Komt door de voorzieningen maar ook het personeel en de huisjes. Het is heel erg geschikt voor kinderen maar ook voor mensen die rust zoeken (boek dan alleen niet in een weekend of kindervakantie) Onze voorkeur gaat wel altijd uit naar de Premium huisjes.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    9

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.