Sluftervallei reviews

8,9
- 14 reviews
  • Algemene indruk
    8,9
  • Ligging
    9,2
  • Service
    8,8
  • Eten
    8,2
  • Bungalows
    8,5
  • Kindvriendelijk
    9,1
  • Prijs/kwaliteit
    8,6

Boek Sluftervallei direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Sluftervallei

Heeft u Sluftervallei bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Gre Veenstra
Met jonge kinderen
11 februari 2019

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Kim Weijers
jonge kinderen
1 augustus 2018

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Heerlijk park op een prachtige plek. Ideaal voor jonge gezinnen. Wandeling naar het strand is prachtig, maar op het park is ook voldoende te doen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en modern en ruim ingericht. Zeker een aanrader!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    9
10
Mensink
Met jonge kinderen
28 juni 2018

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Vorig weekend met opa, oma en onze kids een weekend geweest. Zelf als kind zijnde ook geweest. We hebben genoten! Eigenlijk geen echte minpunten, alleen maar positief!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    10
10
Brouwer-Siepman
partner
22 november 2017

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Texel geeft mij het gevoel of ik in het buitenland ben.
Je bent er zo, prima bootverbinding.
Heerlijk toeven, prachtige natuur, herinneringen uit mijn jeugd ophalen. Bolderkarverhalen.
Zeer hondvriendelijk

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9
P van Westerop

9 september 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Periode voorjaarsvakantie/Huis 8pers. Heerlijke week gehad. Luxe woning, modern en toch warm ingericht. In natuurtinten. Mijn complimenten voor de ontwerper. Een behaaglijke woning. Je waant je totaal niet in een huisje op een park en toch alle faciliteiten en gemakken van een park.
Ruime slaapkamers, luxe badkamers en alles was schoon. Exact dat wat een fijn vakantie gevoel aanvult. Heerlijke buisavonden met de kids…comfortabel zitten en gezellige sfeer. In het huis samen gezellig en met comfort te verblijven vind ik een meerwaarde (Soms mis je dat bij vakantiehuizen op een park).
Op het park is enorm veel voor kids te doen. Grotendeels auto vrij. Je mag wel je auto voor het huis zetten. Aan rij route was aan de rand van het park/buitenom, prettig geregeld. Veel ruimte voor Sport en spel. Zwembad schoon. Het is een groot park en kindvriendelijk maar niet de hoofdzaak. Goed gecentreerd punt voor de activiteiten. Voor alleen volwassenen vakantie ook een fijn park. Rondom enorm wandel/fiets gebied. Maar ook op het park zelf kun je een leuke avondwandeling maken.O mringd door de natuur. Snackbar wat druk en aan de kleine kant, maar kwaliteit was goed. Verder niet echt op het park zelf gegeten. Gegeten in de omliggende dorpjes of gewoon lekker thuis, keuken is van alle gemakken voorzien om thuis te koken.
Diervriendelijk park met overal standaards voor honden poep zakjes, heel goed geregeld, geen overlast voor anderen. Mede omdat buiten het park veel ruimte is voor honden, dus op het park niet de overhand. Voor mij was het een traktatie om met mijn hond zo vanuit huis de duinen in te kunnen lopen. Je kunt ook doorlopen en dan zie je al de vuurtoren. Ligging is dus uitstekend. Kinderen hebben zich absoluut niet verveeld. In de omgeving ook veel leuke dingen te doen. Heerlijk gegeten in de omliggende dorpjes en veel gedaan en genoten.Texel is prachtig met zijn mooie stranden en kneuterige dorpjes. Het park was ook echt een aanvulling. Wij gaan zeker nog een keertje terug.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
J.H. Winter

3 mei 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Prima park. Het is schoon en er is genoeg te doen voor iedereen.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Yvonne

20 maart 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

We zaten in een nieuw ingericht vakantiehuisje voor 6 personen. Niet groot maar wel erg knus en een open haard en erg mooi modern en warm ingericht! Locatie in de duinen erg mooi, maar relatief ver van de mooie dorpen De Koog en Den Burg.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    7
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9
Mattie van den Berg

14 maart 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Sluftervallei is een park vlakbij de zee de duinen en leuke plaatsen. De ligging van elke bungalow is zo uniek in de duinpannetjes. Het hele park is heel kindvriendelijk en de bungalows zijn gezellig en leuk ingericht.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
8
R. te Winkel

7 maart 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Prettig en aangenaam verblijf, prima service bij de receptie en in het restaurant. Mooi ligging vlak bij zee. Het huisje was goed onderhouden en comfortabel. Wij waren er met volwassen kinderen, dus de kindvriendelijkheid is een gok, leek me prima te zijn.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
C.J.J. Arends

5 maart 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

We gaan elk voorjaar naar een park van Landal, maar de Sluftervallei was wel één van de mooiste. Een hele mooie accommodatie (10 persoons), erg ruim en met een geweldige indeling. De ligging is ook geweldig, dichtbij het strand en bij bos, wat wil je nog meer. Ook op de animatie van de kinderen was niets aan te merken. Het eten is in het restaurant is wat minder bij ons in de smaak gevallen, de klantvriendelijkheid van het restaurant was wel prima. We hebben een geweldige vakantie gehad. (We waren met 6 volwassenen en 4 kinderen).

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    7
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    9

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.