Sluftervallei reviews

8,6
- 29 reviews
  • Algemene indruk
    8,6
  • Ligging
    9,3
  • Service
    8,6
  • Eten
    8,0
  • Bungalows
    8,3
  • Kindvriendelijk
    8,9
  • Prijs/kwaliteit
    8,2

Boek Sluftervallei direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Sluftervallei

Heeft u Sluftervallei bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Gre Veenstra
Met jonge kinderen
11 februari 2019
Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Kim Weijers
jonge_kinderen
1 augustus 2018
Beoordeling

Heerlijk park op een prachtige plek. Ideaal voor jonge gezinnen. Wandeling naar het strand is prachtig, maar op het park is ook voldoende te doen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien en modern en ruim ingericht. Zeker een aanrader!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    9
7
jose zwaan
jonge_kinderen
10 juli 2018
Beoordeling

Huisjes waren niet goed schoon. Dit was erg jammer. Hiervoor kregen wij een bon voor gratis koffie en gebak, dat was lief, maar daar werd het huisje niet schoner van. Verder was het een super huisje en hebben we een fijn weekend gehad.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    6
  • Eten
    6
  • Bungalow
    5
  • Kindvriendelijk
    7
9
Coby Postma-Oppenhuis
partner
7 juli 2018
Beoordeling

Ik kom al vele jaren voor tussendoorvakanties bij Landal. Het bevalt mij altijd. Welk park je ook bezoekt. Top!!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
10
Mensink
Met jonge kinderen
28 juni 2018
Beoordeling

Vorig weekend met opa, oma en onze kids een weekend geweest. Zelf als kind zijnde ook geweest. We hebben genoten! Eigenlijk geen echte minpunten, alleen maar positief!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    10
10
Brouwer-Siepman
partner
22 november 2017
Beoordeling

Texel geeft mij het gevoel of ik in het buitenland ben.
Je bent er zo, prima bootverbinding.
Heerlijk toeven, prachtige natuur, herinneringen uit mijn jeugd ophalen. Bolderkarverhalen.
Zeer hondvriendelijk

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
J.v.Lonkhuijzen

8 oktober 2017
Beoordeling

Ideaal park met kinderen.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
P van Westerop

9 september 2017
Beoordeling

Periode voorjaarsvakantie/Huis 8pers. Heerlijke week gehad. Luxe woning, modern en toch warm ingericht. In natuurtinten. Mijn complimenten voor de ontwerper. Een behaaglijke woning. Je waant je totaal niet in een huisje op een park en toch alle faciliteiten en gemakken van een park.
Ruime slaapkamers, luxe badkamers en alles was schoon. Exact dat wat een fijn vakantie gevoel aanvult. Heerlijke buisavonden met de kids…comfortabel zitten en gezellige sfeer. In het huis samen gezellig en met comfort te verblijven vind ik een meerwaarde (Soms mis je dat bij vakantiehuizen op een park).
Op het park is enorm veel voor kids te doen. Grotendeels auto vrij. Je mag wel je auto voor het huis zetten. Aan rij route was aan de rand van het park/buitenom, prettig geregeld. Veel ruimte voor Sport en spel. Zwembad schoon. Het is een groot park en kindvriendelijk maar niet de hoofdzaak. Goed gecentreerd punt voor de activiteiten. Voor alleen volwassenen vakantie ook een fijn park. Rondom enorm wandel/fiets gebied. Maar ook op het park zelf kun je een leuke avondwandeling maken.O mringd door de natuur. Snackbar wat druk en aan de kleine kant, maar kwaliteit was goed. Verder niet echt op het park zelf gegeten. Gegeten in de omliggende dorpjes of gewoon lekker thuis, keuken is van alle gemakken voorzien om thuis te koken.
Diervriendelijk park met overal standaards voor honden poep zakjes, heel goed geregeld, geen overlast voor anderen. Mede omdat buiten het park veel ruimte is voor honden, dus op het park niet de overhand. Voor mij was het een traktatie om met mijn hond zo vanuit huis de duinen in te kunnen lopen. Je kunt ook doorlopen en dan zie je al de vuurtoren. Ligging is dus uitstekend. Kinderen hebben zich absoluut niet verveeld. In de omgeving ook veel leuke dingen te doen. Heerlijk gegeten in de omliggende dorpjes en veel gedaan en genoten.Texel is prachtig met zijn mooie stranden en kneuterige dorpjes. Het park was ook echt een aanvulling. Wij gaan zeker nog een keertje terug.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
J.H. Winter

3 mei 2017
Beoordeling

Prima park. Het is schoon en er is genoeg te doen voor iedereen.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.