Villages Nature Paris

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Wilt u zowel vakantiepark- als attractieparkplezier combineren, dan is Villages Nature Paris perfect. Gelegen nabij Disneyland Parijs, staat dit super-de-luxe vakantiepark bol van de voorzieningen. Duik in het mega tropisch zwembad en ontspan in de buitenlagune.

Villages-Nature-c
Villages-Nature Paris-56
Villages-Nature Paris-66
Villages-Nature Paris-9
Villages-Nature Paris-11
Villages-Nature Paris-5
Villages-Nature Paris-zwemmen
Kids (6-7) collecting diving rings underwater
Villages-Nature Paris-15
Villages-Nature Paris-1
Villages-Nature-67
Villages-Nature-s
Villages-Nature-x
Villages-Nature-z
villages-nature-d
Villages-Nature Paris-6
Villages-Nature Paris-24
Villages-Nature Paris-23
Villages-Nature Paris-19
Villages-Nature Paris-21
Villages-Nature Paris-17
Villages-Nature Paris-14
Villages-Nature-a4
nature-paris-plaza
Villages-Nature-b
Villages-Nature-h

Villages Nature Paris

Wilt u zowel vakantiepark- als attractieparkplezier combineren, dan is Villages Nature Paris perfect! Want het super-de-luxe Villages Nature, is namelijk gelegen op slechts 6 kilometer van Disneyland Parijs en ook Parijs ligt vlakbij. Cultuur, spanning en plezier in combinatie met een heerlijke vakantie. Ideaal! Villages Nature is geheel geïnspireerd op de natuur en hierdoor perfect, om tot rust te komen na een bezoekje aan Disneyland en Parijs. Kortom, een perfecte uitvalsbasis voor de twee topattracties van Frankrijk.

Wat is er te doen op Villages Nature Paris?

Villages Nature Paris staat bol van de voorzieningen. Zo is er een mega zwemparadijs, met waterglijbanen, een golfslagbad en een Water Playhouse. Dit is een klimtoestel met waterglijbanen, waterpistolen en een enorme kiepemmer die, 900 liter water uitstort. Tot rust komt u in de buitenlagune van 2500 m2, waar u kunt zwemmen en ontspannen in water van 30 graden. Geniet van een schitterend uitzicht op de natuur en van het warme water. Heerlijk! In de zomer is ook de grote recreatievijver ideaal. Luieren op het zandstrand, dobberen op het water of meedoen met een van de vele watersporten op Villages Nature Paris.

Op de boerderij maken kinderen en ook volwassenen kennis met het leven op de boerderij. Pony rijden, dieren knuffelen en verzorgen. Of wat dacht u van een workshop broodbakken en boter maken? Wilt u alles weten over natuurlijk tuinieren, schrijf u dan in voor de biotuinieren workshop. Uitdaging en spanning vinden uw kinderen in het ‘Forest of Legends’. Hutten bouwen, boottochtjes maken, survivallen in de bossen, wandelen over de geheime weggetjes en ook de speelplaats vol verrassingen, mogen uw kinderen niet missen. Kortom, voldoende vermaak op Villages Nature Paris.

Heeft u na een actieve en drukke dag honger gekregen of wilt u eventjes ontspannen? La Promenade du Lac is dé place to be, want zowel overdag als ’s avonds bruist deze groene stad. Geniet van een concert in het water-amfitheater, ga dansen in de openlucht en schuif aan in een van de vele restaurants; lunch, diner, snack en een (koel) drankje. Alles is mogelijk! Ook liggen er winkels, een kinderclub en een bowlingcenter. Nagenieten van dit schitterend en overweldigend vakantiepark, doet u in de sfeervolle cottages, die alle gerealiseerd en ingericht zijn met natuurlijke materialen en mooi in het groen liggen.

Villages Nature Paris is een prima optie voor gezinnen, die een bezoekje aan Parijs en Disneyland Parijs willen combineren met een (luxe) vakantie.

Faciliteiten

In Villages Nature Paris krijgt u onbeperkt toegang tot onze vijf werelden: Aqualagon, BelleVie Farm, Forest of Legends, Extraordinary Gardens en Lakeside Promenade.

Aqualagon: Zeven waterglijbanen, golfslagbad, jacuzzi’s en een buitenlagune die het hele jaar door op natuurlijke wijze tot 30° verwarmd wordt.

BelleVie Farm: Hier komt u ogen en oren te kort. Het jaarrond kunt u komen ruiken, voelen en proeven.

Forest of Legends: Ontdek het bos op een andere manier, in een speelse en betoverende sfeer.

Extraordinaire Gardens: In de Extraordinary Gardens komt u helemaal tot rust.

Lakeside Promenade: De centrale ontmoetingsplek. Door de tuin wandelen, proeven van de heerlijke gerechten en winkelen in het kloppende hart van het park.

Op de officiële website van Villages Nature kunt u lezen wat de vijf werelden allemaal te bieden hebben.

Bungalowparken nabij Villages Nature Paris

Disneyland Parijs

Zodra u het sprookjesachtige kasteel van Disneyland Parijs ziet liggen, treed u binnen in een wereld waarin sprookjes werkelijkheid worden. Geniet van deze betoverende plek!

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Villages Nature Paris

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.