Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een waterrijke vakantie. De luxe vakantievilla’s liggen direct aan het water en beschikken over een terras en aanlegsteiger. Fietsen, wandelen en huur een sloep om de omgeving te verkennen.

  • Rustig en luxe vakantiepark bij Nationaal Park Weerribben-Wieden
  • Verblijf in een luxe rietgedekte vakantieboerderij aan het water
  • Tip: maak een rondvaart door Giethoorn en omgeving

Boek hier Waterpark Belterwiede:

Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is gelegen in het unieke natuurgebied de Wieden, direct aan het meer de Belterwijde. De luxe recreatievilla’s liggen direct aan het water. Waterpark Belterwiede is dan ook de ideale start voor een waterrijke vakantie. De omgeving is uniek, hier gaat natuurgebied De Wieden over in het Nationaal Park De Weerribben. Verken Giethoorn met uw eigen boot en ga fietsen en wandelen langs rietkragen. De vele wandelroutes leiden u over houten bruggetjes en vlonders.

Wat is er te doen op Waterpark Belterwiede?

Waterpark Belterwiede is een ideaal vakantiepark voor water- en visliefhebbers. Zo beschikt elk vakantiehuis over een eigen aanlegsteiger. Waardoor u heerlijk in uw eigen achtertuin aan het water kunt zitten en volop kunt genieten van het zicht over het Belterwijde meer. Natuurlijk kunt u ook vanaf uw steiger een ‘duik’ nemen in het water of een hengeltje uitgooien. Zou u er op uit willen trekken met een boot? Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van een boot, sloep of kano.

U kunt dan naar plaatsjes als Zwartsluis, Dwarsgracht en Giethoorn varen. Ook Nationaal Park De Weerribben kunt u verkennen per boot of kano. Bovendien verblijft u in één van de populairste fietsgebieden van Nederland. We raden u dan ook aan, om op de fiets te stappen om deze mooie regio te verkennen. Dit gaat overigens heel gemakkelijk dankzij de vele fietsroutes en fietsknooppunten.

Heeft de mooie natuur u hongerig gemaakt? Geniet dan van een gezellig diner in het restaurant. Maar ook een snelle hap is mogelijk. U verblijft in een luxe vakantiehuis die fraai zijn gesitueerd op een drietal landtongen. U bereikt uw villa via de vaste brug. Alle villa’s hebben twee parkeerplaatsen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Natuurlijk zwemwater

Horeca

  • Café/Bar
  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fiets-/kinderfietsverhuur
  • Vismogelijkheden
  • Watersportmogelijkheden

Plattegrond Waterpark Belterwiede

Bekijk hier de plattegrond van de Waterpark Belterwiede (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Waterpark Belterwiede

Omgeving

Waterpark Belterwiede ligt temidden van het prachtige natuurgebied de Wieden, in de kop van Overijssel. Verken deze prachtige omgeving te voet, over slingerende natuurpaden door rietlanden en over houten vlonders en bruggetjes. Of kies uit één van de vele fietstochten langs rietkragen en waterpartijen. Naast al het natuurschoon vindt u in de omgeving ook de oude Hanzesteden Kampen en Zwolle met hun rijke koopmansverleden en uitgebreide winkelaanbod.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.