Vakantiepark Weerterbergen reviews

8,4
- 186 reviews
  • Algemene indruk
    8,4
  • Ligging
    8,6
  • Service
    8,4
  • Eten
    7,8
  • Bungalows
    7,8
  • Kindvriendelijk
    8,7
  • Prijs/kwaliteit
    8,2

Boek Vakantiepark Weerterbergen direct bij Roompot:

Beoordelingen voor Vakantiepark Weerterbergen

Heeft u Vakantiepark Weerterbergen bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
3
Boesima321
Met partner
1 december 2020
Beoordeling

Prachtig park, doch je wordt opgevreten door bedwantsen! Klacht heeft geen enkele zin… Hun bestrijdingsdienst vind niets en jij word als gekkie weggezet. Tevens elke dag, de hele dag van onze midweek verschrikkelijke geluidsoverlast door 4 bladblazers. Ook in die klacht wordt je niet gehoord… Zij verstoppen zich achter kleine lettertjes in het contract. Getuigd van 0 klantvriendelijkheid, noch empathie. Ik zou voor geen goud meer in 1 van hun bedden stappen… 10 dagen gekmakende jeuk gehad en zware medicijnen… Doe je voordeel!

  • Algemene indruk
    3
  • Ligging
    8
  • Service
    2
  • Prijs/kwaliteit
    2
  • Eten
    7
  • Bungalow
    1
  • Kindvriendelijk
    5
7
Bianca
Met jonge kinderen
21 september 2020
Beoordeling

Wij zijn al een paar keer in de Weerterbergen geweest. Prachtige natuurlijke omgeving. Veel te doen en in de omgeving mooie bezienswaardigheden.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
corry gesell
Met jonge kinderen
18 september 2020
Beoordeling

Op vakantie met kinderen en kleinkinderen

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
10
marja van Veen
Met partner
13 september 2020
Beoordeling

Dit park is echt een aanrader voor het hele gezin. Het park is mooi gelegen. Prima huisjes voor een betaalbare prijs, is er van alles te doen en de restaurants zijn prima. Kortom een echte aanrader!

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
8
Helga Simon
Met partner
12 september 2020
Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Ineke
Met jonge kinderen
7 september 2020
Beoordeling

Heel leuk park. Netjes en verzorgd.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
maya
Met partner
7 september 2020
Beoordeling

Leuk park met een hoop bezigheden, zeker voor kleine kinderen. Een leuk zwembad en mooie bungalows, die mooi zijn ingericht. Voldoende ruimte voor iedereen.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Dewi Chang
Met jonge kinderen
30 augustus 2020
Beoordeling

We hebben hier begin augustus echt een super leuke vakantie gehad. Het huisje was op en top, op sommige plekken iet wat stoffiger. Daar had nog wel een doekje overheen gekund tijdens de schoonmaak. Animatie was leuk voor jongere kinderen. Een nadeel vond ik wel dat je zowel doordeweeks als in het weekend, maar een keer kon reserveren voor het zwembad. Dit was niet goed aangegeven op de reservering site! Maar goed, je kon altijd in de rij staan er was altijd wel een plekje. De pizzeria heeft super lekkere pizza’s. En de snackbar heeft super lekkere patat. Al bij al gewoon een super weekje hier vertoefd en zeker een aanrader voor andere.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
Bianca Papen
Met jonge kinderen
24 augustus 2020
Beoordeling

De bungalows zijn royaal gelegen met een omheinde tuin. Ruime slaapkamers met redelijke bedden. De kinderen hebben genoten van de speelmogelijkheden op het park, zowel binnen als buiten. Ik ga er dit jaar weer naartoe.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.