Park Zeedijk

Op weinig plekken komt u zo dicht bij de natuur als op Park Zeedijk. Het park is omgeven door twee natuurgebieden en ook het Grevelingenmeer ligt vlakbij. Duik de natuur in, ga dieren spotten, en na een dagje natuur is het heerlijk thuiskomen in uw bungalow.

  • Duurzame bungalows met ruime tuin en terras
  • Een paradijsje voor natuurliefhebbers en rustzoekers
  • Goede reviews: gastvrij ontvangst, goed verzorgd en toplocatie

Vind de beste prijs voor: Park Zeedijk

Park Zeedijk

Park Zeedijk is omgeven door twee natuurgebieden: het Slikken van Flakkee en De Oude Dee en ligt het Grevelingenmeer vlakbij! Grote kans dat u Charolais koeien, fjordenpaarden en reeën spot. Ook vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan het Grevelingenmeer. Wist u dat er ook flamingo’s leven in het Grevelingenmeer? Wilt u per boot het Grevelingenmeer op, dan moet u in het dorpje Herkingen zijn! Leuk met kinderen is ook een bezoekje aan Faunapark Flakkee en zeehondenopvang A Seal.

Wat is er te doen op Park Zeedijk?

Park Zeedijk is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een rustig vakantiepark. Want Park Zeedijk beschikt over nagenoeg geen park voorzieningen. Ideaal, want u kunt zowel de drukte opzoeken in Rotterdam en de omliggende dorpjes, als genieten van de rust op Park Zeedijk. Zou u toch graag zwemmen, dan kunt u als gast van Park Zeedijk gratis gebruik maken van zwembad ’t Zuiderdiep in Stellendam. Maar u kunt ook zwemmen of zonnen op de oevers van het Grevelingenmeer. Er zijn diverse plekken met parkeergelegenheid toiletten en douche. Vraag erna bij de receptie!

Voldoende vermaak en waterpret in de directe omgeving. Maar kinderen kunnen ook ravotten op de diverse speeltoestellen die verspreid op het parkterrein liggen. Zou u de omgeving willen verkennen, dan biedt de fietsverhuur uitkomst. Fiets eens naar het dorp Herkingen, hier kunt u een boot huren en het Grevelingenmeer op varen. Maar gewoon lekker fietsen, over de vele fietspaden die Zeeland rijk is kan natuurlijk ook. Bijzonder is ook een bezoekje aan het onbewoonde eiland Veermansplaat. Vraag erna bij de receptie.

Na een dag genieten is het heerlijk thuiskomen in uw moderne en trendy bungalow. De bungalow is van alle moderne gemakken voorzien en door de grote glazen schuifpui krijgt u een heerlijk binnen-buiten gevoel! Alle bungalows zijn gelijkvloers, hebben een terras en een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Er is geen parkwinkel en ook een parkrestaurant is niet aanwezig. Maar in de omgeving zijn meer dan voldoende winkels- en eetgelegenheden. 

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Geen zwembad aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin

Plattegrond Park Zeedijk

Bekijk hier de plattegrond van de Park Zeedijk (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Park Zeedijk

Aanbiedingen

Last-minute vakantie bij Summio

Wilt u een heerlijke last-minute vakantie in Nederland boeken? Kies voor een last-minute vakantie bij Summio Parcs en u profiteer van scherpe prijzen. 

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.