Tip! Bungalows met sauna, hottub of bubbelbad

Kom genieten in deze luxe wellness bungalows in de Achterhoek met een privé-hottub in de tuin! Ideaal voor zowel (jonge) gezinnen, groepen of romantisch met z’n tweetjes.

U reserveert één van de 10 bungalows met een hottub via Onthaasten in de Achterhoek. Elke bungalow beschikt over een houtgestookte hottub in de tuin, een sauna en hebben ze een prachtige ligging in de natuur met volledige privacy. Elke bungalow is bovendien anders ingericht en zijn er bungalows voor 2, 4, 5 en 6 personen boekbaar. Voor welke bungalow met hottub kiest u? Voor het Roodborstje (4-pers.) de Notenboom (6-pers) of kiest u voor De Tortelduif? Heerlijk luxe en zijn alle wellness faciliteiten zoals een hottub, een loungebank en de infrarood sauna overdekt. U kunt dus elk seizoen genieten! Ideaal voor zowel (jonge) gezinnen, groepen of romantisch met z’n tweetjes.

U kunt genieten van:

  • Rust, ruimte en luxe
  • Kleinschalig vakantiepark
  • Sauna, sunshower en hottub of bubbelbad

Stelt u zich eens voor hoe het voelt om in alle rust en privacy te genieten in een houtgestookte privé-hottub nabij de bossen met het getjilp van de vogels als achtergrondmuziek! Klinkt heerlijk toch? Maak dit perfecte plaatje werkelijkheid door een bungalow met hottub via Onthaasten in de Achterhoek te boeken. Dit is een kleinschalig vakantieparadijsje in het dorpje Lievelde. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid zijn hier uitermate belangrijk! Daarbij ligt het parkje Onthaasten in de Achterhoek ook nog eens in de Achterhoek. Dus rust en mooi natuur zijn ook gegarandeerd! Struin door de natuur en bezoek het stadje Groenlo.

BOEK HIER EEN VAN DE 10 BUNGALOWS

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.