EuroParcs de Wiltzangh

EuroParcs De Wiltzangh wordt omarmd door de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld. Natuur- en rustzoekers zijn hier dan ook aan het juiste adres. U stap zo de natuur in, waar u wordt getrakteerd op oneindige wandelpaden en schitterende natuur.

 • Perfect adresje om te genieten van rust en stilte
 • Buitenzwembad, speeltuin en minigolf
 • Knusse lodges en chalets in het groen

Boek EuroParcs de Wiltzangh direct bij EuroParcs:

EuroParcs de Wiltzangh

EuroParcs de Wiltzangh wordt omarmd door de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld. Natuur- en rustzoekers zijn hier dan ook aan het juiste adres. U stapt zo vanuit uw bungalow de natuur in. Hier wordt u getrakteerd op oneindige wandelpaden en schitterende natuur. Wilt u nog meer te weten komen over de bijzondere natuur hetNationaal Park? Bezoek dan Bezoekerscentrum Dwingelderveld en voor kinderen is de Schaapskudde van Ruinen een aanrader, zeker in lammetjestijd. Voor wie durft. Beklim de hoge uitkijktoren, van hier uit heeft u een geweldig uitzicht over de heide.

Wat is er te doen opEuroParcs de Wiltzangh?

EuroParcs de Wiltzangh is een uitstekende keuze voor liefhebbers van rust en natuur. Vergeet uw wandelschoenen dus niet, want vanaf vakantieparkde Wiltzangh wandelt u zo de natuur in. Maar naast de schitterende natuur beschikt de Wiltzangh ook over fijne voorzieningen. Zwemmen en ravotten in het buitenzwembad, voor de allerkleinsten is er een peuterbad. Rondom het verwarmd zwembad staan ook ligstoelen, zodat u kunt luieren in de zon en uw kinderen in het oog kunt houden. Goed om te weten: Er is geen toezicht aanwezig bij het zwembad.

Lekker sportief bezig zijn kan op het voetbalveld en op de minigolfbaan. Voor kinderen is de kabouterroute super! Als een echte kabouter met een rode puntmuts, baard en knapzak gaan ze op pad. Ravotten en spelen kan in een van de twee speeltuinen. Maar u moet ook niet vergeten om er op uit te trekken. Huur een fiets en vraag direct naar de mooiste plekjes en fietsroutes.

Na een dagje zwemmen of dwalen door Nationaal Park Dwingelderveld is het heerlijk thuiskomen in een van de knusse vakantiechalets. U kunt zelf koken, maar in het kampeerseizoen bent u ook welkom in het restaurant. Voor uw dagelijkse boodschappen biedt de parkwinkel uitkomst. In de vroege morgen kunt u hier ook verse broodjes kopen.

Voorzieningen

Zwemmen

 • Buitenzwembad met peuterbad

Horeca

 • Restaurant (geopend in het kampeerseizoen)
 • Snackbar
 • Parkwinkel

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Fietsverhuur
 • Minigolf
 • Sportveld
 • Speeltuin

Plattegrond EuroParcs de Wiltzangh

Bekijk hier de plattegrond van de EuroParcs de Wiltzangh (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond EuroParcs de Wiltzangh

Aanbiedingen

Vier uw zomervakantie bij EuroParcs

Kom genieten van de mooiste vakantie van het jaar, de zomervakantie! Lekker spelen in de zon, op het strand of in het bos. Plons in…

Naar aanbieding

Last minute genieten bij EuroParcs

Last minute op vakantie?  Grijp u uw kans om tegen een gunstig tarief uw vakantie te boeken bij EuroParcs. Wandelen door de bossen, uitwaaien op…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.