Deze game villa is perfect voor een vakantie met tieners

Ook tieners beleven een topvakantie in deze game villa die gelegen is op de top van de Cauberg in Valkenburg.

Landal Kasteeldomein De Cauberg is een perfect vakantiepark om Zuid-Limburg te verkennen. U verblijft op het puntje van de Cauberg en vanaf het vakantiepark wandelt u binnen vijf minuten naar het centrum van Valkenburg. Maar ook Maastricht ligt vlakbij, Thermae 2000 ligt om de hoek en nodigen de Zuid-Limburgse heuvels u uit voor een prachtige wandeling. Terwijl uZuid-Limburg ontdekt, kunnen uw kinderen ongestoord game in de speciale game kamer. De game kamer is uitgerust met alles voor de echte gamer! Zo staat er een OLED TV, Bernax GT Race Simulator, Playstation 5 met 2 controllers, Xbox series X console en een heerlijke chille bank.

  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • De game villa biedt plek aan 4 personen
  • Digitale-tv met o.a. Film1 en Ziggo Sport
  • Playstation 5 pro met twee controllers
  • Bernax GT Race Simulator, Oled TV en Xbox series S console

Deze game villa staat op Kasteeldomein de Cauberg in Valkenburg aan de Geul. Een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg! Geniet van het heuvelachtige Limburgse landschap, bezoek de grotten van Valkenburg en ga ontspannen bij Thermae 2000. Wist u dat er zelfs een rodelbaan is in Valkenburg? Leuk voor jong en oud!

BOEK DEZE GAME BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.