Fijne groepsvilla met whirlpool en sauna

Trekt het buitenleven u? Maar wilt u wel voldoende luxe? Kom dan met een groot gezelschap vakantie vieren in deze 12-persoons wellness villa van Resort Arcen!

Ideaal aan dit buitenverblijf is dat het uit twee vrijstaande 6-persoons buitenverblijven bestaat, met elk drie 2-persoons slaapkamers, eigen sanitair, compleet ingerichte keuken en ruime woonkamer. Zo kunt u wel samen gezellig op vakantie, maar is er toch genoeg privacy en ruimte voor iedereen. Door de moderne en sfeervolle inrichting zal iedereen zich hier meteen thuis voelen. Wat dit wellness buitenverblijf op Resort Arcen helemaal geweldig maakt, is de zalige eigen sauna-tuin, met grote sauna
en relaxruimte, bubbelbad en een overdekt buitenterras met tuinmeubilair.

U kunt hier genieten van:

  • Modern en gezellig ingerichte buitenverblijven
  • Een eigen ruime traditionele sauna in de tuin
  • Een zen-momentje in uw eigen bubbelbad in de tuin
  • Prachtige ligging in de natuur van Arcen in Noord-Limburg

Niet alleen uw buitenverblijf, maar ook Resort Arcen en de omgeving zijn uitnodigend. Er is volop waterpret in het binnenzwembad en in het zwemmeer. Ga met de kinderen naar de kinderboerderij, de indoorspeeltuin of struin te voet of op de fiets door de heidevelden, de bossen en langs de Maas.

BOEK DEZE GROEPS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.