Jungalow op de park Beekse Bergen

Kenmerken: ,

Woonkamer van een Jungalows
 
Zoekt u een verrassend vakantieverblijf? Overnacht dan in een Jungalow. Dit zijn gethematiseerde bungalows in Afrikaanse stijl, gelegen in het bos of aan het water.

De Jungalow op vakantiepark Beekse Bergen biedt u de mogelijkheid om samen met de kids een Afrika-vakantie in eigen land te beleven. De Jungalows zijn namelijk gethematiseerd bungalows in Afrikaanse stijl, met onder andere een zebra-, giraf- of luipaardprint, die zowel in het exterieur als interieur is doorgevoerd. Bovendien ligt de Jungalow deels in het bos en deels aan het water. Dit maakt de safari beleving nog completer! Bovendien ontvangt bij uw boeking een AttractiePas, waarmee u gratis toegang krijgt tot zeven dagattracties, waaronder het naastgelegen ‘Safaripark en Speelland Beekse Bergen’.

Vakantie tussen de wilde dieren

In de Jungalow zullen u en de kinderen zich meteen thuis voelen. De Jungalows beschikken onder andere over 3 slaapkamers, een moderne keuken met vaatwasser en ruime zithoek en een ruim woongedeelte met panoramisch uitzicht. Op het terras vindt u een set tuinmeubilair en bij de Jungalow is een parkeerplaats voor 1 auto.

De Jungalows zijn boekbaar in de onderstaande types: Jungalow – Jungalow Plus – Kidsjungalow – Groepsjungalow (16 pers.) – Groepsjungalow Plus (16 pers.)

BOEK DEZE BUNGALOW