Gaaf! In deze Jungalow viert u vakantie in Afrikaanse stijl

U waant zich voor eventjes in Afrika tijdens uw avontuurlijk verblijf in deze sfeervolle Jungalow, met zebra-, giraf- of luipaardprint.

De Jungalow op vakantiepark Lake Resort Beekse Bergen biedt u de mogelijkheid om samen met uw kinderen een Afrika-vakantie in eigen land te beleven. De Jungalows zijn namelijk gethematiseerde bungalows in Afrikaanse stijl, met onder andere een zebra-, giraf- of luipaardprint, die zowel in het exterieur als interieur is doorgevoerd. Bovendien ligt de Jungalow deels in het bos en deels aan het water. Er zijn 4 typen Jungalows boekbaar: Gewone Jungalow – Jungalow Plus – KidsjungalowGroepsjungalow

Zowel de gewone Jungalow, de Kids Jungalow alsook de Plus Jungalow bieden plek aan 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Maar zowel de Kidsjungalow alsook de Plus Jungalow hebben wat extra luxe. Zo heeft de Kidsjungalow een tuintje met een hek en zijn er speciale kinderslaapkamers. De Plus Jungalow ligt midden in het groen, dicht bij het Victoriameer met zandstrand.

U kunt genieten van:

  • Gratis toegang krijgt tot 6 dagattracties tijdens uw verblijf

Op vakantiepark Lake Resort Beekse Bergen is verveling uitgesloten! Voorzieningen zijn er voldoende. Er is een zwembad in Afrikaanse sfeer, een indoorspeeltuin en een animatieteam. Bovendien krijgt u als gast ook gratis toegang tot het naastgelegen Safaripark en Speelland Beekse Bergen’

BOEK DEZE JUNGALOW

BOEK HIER DE PLUS JUNGALOW

BOEK HIER DE KIDS JUNGALOW

BOEK HIER DE GROEPS JUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.