Luxe vakantie vieren in Valkenburg

Zoekt u rust en ontspanning en wandelt en fietst u graag, dan is deze bubbelbad bungalow op Kasteeldomein de Cauberg precies wat u zoekt!

Deze zalige bungalow ligt boven op de Cauberg in Valkenburg. Direct bij binnenkomst omarmt de luxe bubbelbad bungalow u, als een warme deken, door het warme kleuren gebruik en houtelementen. De woonkamer is sfeervol ingericht en voorzien van een knusse houtkachel. Een andere blikvanger is het overdekt terras, met een fijne loungeset, een terrashaard en een Green Egg barbecue. Goed toeven is het ook in de buiten-bubbelbad, die u het jaarrond kunt gebruiken. Daarnaast is ook de privé-sauna ideaal om in alle rust te ontspannen.

U kunt genieten van:

  • Opgemaakte boxspring bedden bij aankomst
  • Twee badkamers waarvan een met een bubbelbad
  • Sauna, zonnebank, wasmachine en wasdroger
  • Buiten-bubbelbad die u het jaarrond kunt gebruiken

U vindt deze luxe bungalow op het rustige vakantiepark Kasteeldomein de Cauberg. Hier viert u vakantie op het topje van de Cauberg in Valkenburg. Trek de natuur in, want het Zuid-Limburgse heuvelland ligt aan uw voeten. Ook een dagje Maastricht of Aken is mogelijk!

BOEK DEZE BUBBELBAD BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.