Tip! Vakantie op het strand van Cadzand-Bad

Deze strandhuisjes staan op het strand bij Cadzand-Bad. Hier geniet u echt van een vakantie op het strand. Heerlijk!

Deze strandhuisjes zijn modern ingericht en bieden plek aan maximaal 6 personen. In het strandhuisje zit een compleet ingerichte open keuken en een woon- en eet-slaapkamer met tv. Maar de absolute plus is de grote glazen pui, die een geweldig uitzicht geeft op de Noordzee. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer zich bevindt op de tweede etage. Verder zijn er een badkamer met toilet en een terras met tuinmeubilair en loungebank. Bij aankomst staat op het vakantiepark een bagagekarretje klaar, om uw bagage naar het strandhuisje te brengen. Kortom, als u op zoek bent naar een familievakantie pal aan zee, dan zijn deze strandhuisjes op het strand van Cadzand-Bad een aanrader.

U kunt genieten van:

  • Smaakvol ingericht
  • Fenomenaal uitzicht op het strand en de zee

Deze moderne strandhuisjes staan op het strand van Cadzand-Bad en zijn perfect voor een familievakantie aan zee. De strandhuisjes zijn boekbaar via vakantiepark Hoogduin. Een vakantiepark vlak achter de duinen met een binnen- en buitenspeeltuin en een animatieprogramma in de schoolvakanties.

BOEK HIER HET STRANDHUIS

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.