Vakantiehuis met een privé-zwembad. Gaaf!

Kenmerken: ,

Een weekendje weg met familie of vrienden? Dan is de luxe villa op Landal de Bloemert wellicht wat u zoekt. Smaakvol ingericht en voorzien van een privé-binnenzwembad.

Een weekendje weg met de gehele familie of vrienden? Dan is de luxe acht-persoons- villa op Landal de Bloemert perfect! Niet alleen verblijft u in een nieuwe en super-de-luxe villa met een privé-zwembad, de omgeving en ook Landal De Bloemert, heeft veel te bieden, zeker voor waterliefhebbers. De Bloemert wordt omgeven door veel water en vanuit de jachthaven, op het park, vaart u zo’n het Zuidlaardermeer op. Ideaal! Of spring op de fiets en bezoek een van de 53 hunebedden. Op De Bloemert speelt u midgetgolf, wandel naar het recreatiemeer of daag elkaar uit op het sportveld. Gezellig eten kan in een van de eetgelegenheden!

Vakantiehuis met een privé-zwembad in Nederland

Wow, wat cool! Deze luxe acht-persoons-  villa beschikt namelijk over een privé-binnenzwembad (ca. 4,70 x 2,50 m) met jet-stream. Lekker – zonder dat u de deur uit hoeft, neemt u in de vroege morgen een duik in uw eigen zwembad. Supergaaf! Maar naast de luxe van een privé-binnenzwembad, zijn de villa’s ook voorzien van alle hedendaagse luxe. De villa heeft vier slaapkamers, met boxsprings die bij aankomst zijn opgemaakt, een sauna en ook een was-/droogcombinatie ontbreekt niet. Bovendien heeft de villa ook een eigen aanlegsteiger om lekker op te luieren of te vissen, of om zo het Zuidlaardermeer op te varen. Deze villa is boekbaar voor zowel 8-personen als voor 10-personen.

BOEK DEZE BUNGALOW