Wat gaaf! Dit vakantiehuis heeft een privé-zwembad

Een weekendje weg met familie of vrienden? Dan is deze villa op Waterpark de Bloemert perfect. Luxe ingericht en met een privé-binnenzwembad.

Wow, wat cool! Deze luxe 8 of 10-persoons-  villa beschikt namelijk over een privé-binnenzwembad (ca. 4,70 x 2,50 m) met jet-stream. Lekker – zonder dat u de deur uit hoeft, neemt u in de vroege morgen een duik in uw eigen zwembad. Supergaaf! Maar naast de luxe van een privé-binnenzwembad, zijn de villa’s ook voorzien van alle hedendaagse luxe. De villa’s hebben voldoende slaapkamers, met boxsprings die bij aankomst zijn opgemaakt, een sauna en ook een was-/droogcombinatie ontbreekt niet. Bovendien hebben de villa’s ook een eigen aanlegsteiger om lekker te luieren, te vissen of om zo het Zuidlaardermeer op te varen.

U kunt genieten van:

  • Overdekt privézwembad met jetstream
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Terras aan het water met aanlegsteiger
  • Sauna, sauna-/zonnehemelcombinatie en zonnebank
  • Boekbaar voor zowel 8- of 10-personen

Niet alleen verblijft u in deze luxe villa met een privé-zwembad, de omgeving en ook Waterpark De Bloemert heeft veel te bieden, zeker voor waterliefhebbers. De Bloemert wordt omgeven door veel water en vanuit de jachthaven, op het park, vaart u zo’n het Zuidlaardermeer op. Ideaal! Of spring op de fiets en ga op zoek naar een van de 53 hunebedden. Speel een partijtje midgetgolf, wandel naar het recreatiemeer of daag elkaar uit op het sportveld. Gezellig eten kan in een van de eetgelegenheden!

BOEK DEZE 8-PERSOONS BUNGALOW MET ZWEMBAD

BOEK DEZE 10-PERSOONS BUNGALOW MET ZWEMBAD

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.