Zeilvakantie in Nederland? Doen!

Vakantieparken voorzien in heel veel sport- en vrijetijd bestedingen, ook als u op zoek bent naar een zeilvakantie kunt u op een aantal vakantieparken terecht. Want zeilen is populair. Het fascinerend spel van het water en de wind heeft op velen een bijzondere aantrekkingskracht. Een groot aantal parken speelt in op deze behoefte en verzorgt zelfs zeillessen of heeft de samenwerking gezocht met een zeilschool. Volop mogelijkheden, voor elk wat wils.

Naar hartenlust zeilen op een van de vele wateren in Nederland. Ga de uitdaging aan met de wind en het water. Uitdagend voor jong en oud!

Flevostrand: Zeilcurses voor de gehele familie

Park Flevostrand is door de uitstekende ligging aan het Veluwemeer zeer geschikt voor een vakantie aan het water. Naast zwemmen in het Veluwemeer en het binnenzwembad biedt het Flevostrand in samenwerking met de zeilschool ‘De Randmeren’ kinderen de mogelijkheid om gratis kennislessen te volgen. Wilt u met de gehele familie leren zeilen, volg dan een zeilcursus bij de zeilschool De Randmeren. U ontvangt als gast van Flevoland 10% korting en is het materiaal, het eten en de accommodatie inclusief.

De Eemhof: Zeilen op het Eemmeer

De Eemhof is direct gelegen aan het Eemmeer en door de meerdagse zeilcursussen en zeilbotenverhuur is dit één van de top parken wat betreft zeilvakanties in Nederland. Voor zeillessen kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht bij ‘Watersport Eemhof’. Kinderen kunnen een privé-les of een meer uren cursus volgen en volwassenen kunnen inschrijven voor een 1-daagse privé-les. De cursussen kunnen worden gevolgd in diverse boottypen. Daarnaast is het mogelijk om een Polyvalk of een Optimist te huren.

Landal Esonstad: Zeilen op het Lauwersmeer

Ouden tijden herleven op dit waterrijk vakantiepark, gebouwd in OudFriese stijl en gelegen aan het Lauwersmeer. Maar dan wel met luxe bungalows en tal van parkvoorzieningen. Door de ligging aan het Lauwersmeer is het een goede keuze voor een zeilvakantie. U kunt uw eigen zeilboot meebrengen, maar huren via Waddeninzicht is ook mogelijk. Ook een zeilcursus voor kinderen en volwassenen is mogelijk van april t/m september. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Waterpark Terherne: Zeil de Friese Meren op

Waterpark Terherne  is gelegen aan de Friese Meren en dé perfecte keuze voor watersportliefhebbers. Het gehele waterpark is omgeven door water en hebben alle watervilla’s een eigen aanlegsteiger. Huur een zeilboot en u vaart zo de ‘Terhernster Poelen’ of het meer uitdagendere Sneekermeer op. Maar ook varen met een sloep of motorboot behoort tot de mogelijkheden. Ideaal voor een zeilvakantie in Nederland.

Waterpark Sneekermeer: Zeilen op het Sneekermeer

Waterpark Sneekermeer is een kleinschalig Landal park aan het Sneekermeer. De luxe waterwoningen, met aanlegsteiger, hebben een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Ideaal! U kunt dus zo de Friese Meren op varen. U kunt een zeilboot huren, maar een motorboot of luxe sloep huren is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie. Na een dagje op het water, is het heerlijk ‘thuiskomen’ in de luxe waterwoningen.

Meer zeilvakantie in Nederland

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.