Zeilvakantie in Nederland? Doen!

Vakantieparken voorzien in heel veel sport- en vrijetijd bestedingen, ook als u op zoek bent naar een zeilvakantie kunt u op een aantal vakantieparken terecht. Want zeilen is populair. Het fascinerend spel van het water en de wind heeft op velen een bijzondere aantrekkingskracht. Een groot aantal parken speelt in op deze behoefte en verzorgt zelfs zeillessen of heeft de samenwerking gezocht met een zeilschool. Volop mogelijkheden, voor elk wat wils.

Naar hartenlust zeilen op een van de vele wateren in Nederland. Ga de uitdaging aan met de wind en het water. Uitdagend voor jong en oud!

De Eemhof: Zeilen op het Eemmeer

De Eemhof is direct gelegen aan het Eemmeer en door de meerdagse zeilcursussen en zeilbotenverhuur is dit één van de top parken wat betreft zeilvakanties in Nederland. Voor zeillessen kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht bij ‘Watersport Eemhof’. Kinderen kunnen een privé-les of een meer uren cursus volgen en volwassenen kunnen inschrijven voor een 1-daagse privé-les. De cursussen kunnen worden gevolgd in diverse boottypen. Daarnaast is het mogelijk om een Polyvalk of een Optimist te huren.

Waterpark Terherne: Zeil de Friese Meren op

Waterpark Terherne  is gelegen aan de Friese Meren en dé perfecte keuze voor watersportliefhebbers. Het gehele waterpark is omgeven door water en hebben alle watervilla’s een eigen aanlegsteiger. Huur een zeilboot en u vaart zo de ‘Terhernster Poelen’ of het meer uitdagendere Sneekermeer op. Maar ook varen met een sloep of motorboot behoort tot de mogelijkheden. Ideaal voor een zeilvakantie in Nederland.

Meer zeilvakantie in Nederland