8x de gaafste waterglijbanen

turbo twister de Eemhof

Op elk vakantie kinderlijstje staat een zwembad, het liefst lekker groot en met een snelle waterglijbaan. Nu beschikken nagenoeg alle vakantieparken over een zwembad, met een waterglijbaan. Keuze is er dus voldoende! Maar wist u ook dat er een aantal vakantieparken zijn, die over een waterglijbaan beschikken, die bijzonder snel en supergaaf zijn? Zelfs volwassenen krijgen op deze waterglijbanen kriebels in de buik.

Trakteer uw kinderen op een supergaaf water avontuur en reserveer een van de onderstaande vakantieparken, die alle beschikken over een bijzonder wateravontuur.

turbo twister de Eemhof

Turbo Twister op de Eemhof

De ‘Turbo Twister’ is met een lengte van 154 meter een echte aanwinst voor de Aqua Mundo van Center Parcs de Eemhof. Voordat u kan glijden moet u een hoge trap op (11 meter), aangekomen bij het beginpunt, kan u al zittend of liggend afdalen in een grote zwemband. Wees voorbereid op verschillende bochten en trechters die u onderweg tegenkomt. Naast de ‘Turbo Twister’ beschikt de Aqua Mundo over nog twee waterglijbanen, een wildwaterbaan en de Flowrider.

Diverse waterglijbanen in het Tikibad

Er zijn in Nederland maar weinig zwembaden, die kunnen tippen aan het Tikibad in Duinrell. Het Tikibad telt maar liefst 11 waterglijbanen, van supersnel tot kort maar krachtig! Voor elke wens is er wel een waterglijbaan: zo kan u supersnel glijden van de ‘Blits Flits’ of ‘Tyfoon’. Super spannend is ook de ‘X-Stream’ vanaf een hoogte van 7 meter valt u met hoge snelheid naar beneden. Wilt u het wat rustiger aan doen, dan zijn de ‘Lazy River’ en de ‘Familyslide’ perfect. Overnachten kan in een duingalow op Duinrell.

Waterspeelpark Splesj bij Bosbad Hoeven

Waterspeelpark Splesj is op het Tikibad na, het grootste waterspeelpark van Nederland. Het verschil is: dat het Tikibad overdekt is en Waterspeelpark Splesj niet! Na binnenkomst kan u gebruik maken van een 7 tal zeer verschillende waterglijbanen, buitenzwembad en speeltuin. De laatste aanwinst van Waterspeelpark Splesj is het spray-park. Overnachten kan bij Bosbad Hoeven. Tevens heeft u bij een verblijf op Bosbad Hoeven gratis toegang tot Waterspeelpark Splesj.