Glutenvrij eten op vakantie

Op vakantie en glutenvrij eten – lastig? Welnee! Met wat voorbereiding kunt u een heerlijke ontspannen vakantie vieren op heel veel vakantieparken in Nederland, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het eten! Want nagenoeg alle vakantiepark organisaties hebben vakantieparken, die een glutenvrije menukaart aanbieden of glutenvrije gerechten kunnen bereiden. Heeft u of één van uw kinderen een glutenallergie? We hebben een overzicht gemaakt van vakantiepark (organisaties) waar u glutenvrij kunt eten.

Een groot aantal vakantieparken biedt een speciale glutenvrije menukaart! Dit is super! Daarnaast zijn er ook parken waar u dit vooraf door moet geven. Voldoende mogelijk dus!

Heeft u andere allergieën – geen probleem – de koks van Landal denken graag met u mee over uw dieetwensen. Suikervrij, zoutloos of vegetarisch. Vraag naar de mogelijkheden!

Glutenvrij te eten bij Center Parcs

In alle Nederlandse en Belgische vakantieparken kunt u glutenvrij eten of glutenvrije producten kopen. Wilt u aanschuiven in een van de parkrestaurants, dan dient u dit wel van te voren door te geven. Verblijft u op een van de Duitse parken, dan kunt u op de menukaart zien of er allergie-gevoelige gerechten geserveerd worden. Tijdens het ontbijt in het Market Home, is er altijd een basisassortiment aan glutenvrije broodjes aanwezig. Let op: een uitzondering hierop is Bispinger Heide, hier is alles op bestelling.

Glutenvrij eten bij Molecaten

De Molecaten parken hebben geen specifieke glutenvrije menukaart, maar bij vier Molecaten parken is het wel mogelijk om in overleg glutenvrij te eten. Daarnaast zullen de medewerkers u graag helpen, als u op zoek bent naar een supermarkt, die glutenvrije producten verkoopt. Wilt u echter zeker zijn van een avondje glutenvrij eten, dan kunnen we wel Molecaten Ginkelduin op de Utrechtse Heuvelrug aanraden. In het parkrestaurant ‘Bistro Ginkelduin’ kunt u glutenvrije friet en pannenkoeken krijgen.

Parken die u graag helpen bij een glutenvrij diner zijn: