Glutenvrij eten op vakantie

Op vakantie en glutenvrij eten – lastig? Welnee! Met wat voorbereiding kunt u een heerlijke ontspannen vakantie vieren op heel veel vakantieparken in Nederland, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het eten! Want nagenoeg alle vakantiepark organisaties hebben vakantieparken, die een glutenvrije menukaart aanbieden of glutenvrije gerechten kunnen bereiden. Heeft u of één van uw kinderen een glutenallergie? We hebben een overzicht gemaakt van vakantiepark (organisaties) waar u glutenvrij kunt eten.

Een groot aantal vakantieparken biedt een speciale glutenvrije menukaart! Dit is super! Daarnaast zijn er ook parken waar u dit vooraf door moet geven. Voldoende mogelijk dus!

Speciale glutenvrije menukaart bij Landal

Vindt u het lastig om op vakantie te gaan door uw glutenvrije dieet? Neem dan zeker een kijkje bij Landal Greenparks. Landal heeft namelijk zo’n 14 vakantieparken, die beschikken over een speciale glutenvrije menukaart. Maar ook op de andere Landal vakantieparken denkt de keuken graag met u mee, als u een glutenallergie of als u speciale dieetwensen heeft. Vraag bij de bediening naar de mogelijkheden.

De Landal parken met een glutenvrije menukaart

Heeft u andere allergieën – geen probleem – de koks van Landal denken graag met u mee over uw dieetwensen. Suikervrij, zoutloos of vegetarisch. Vraag naar de mogelijkheden!

Glutenvrij te eten bij Center Parcs

In alle Nederlandse en Belgische vakantieparken kunt u glutenvrij eten of glutenvrije producten kopen. Wilt u aanschuiven in een van de parkrestaurants, dan dient u dit wel van te voren door te geven. Verblijft u op een van de Duitse parken, dan kunt u op de menukaart zien of er allergie-gevoelige gerechten geserveerd worden. Tijdens het ontbijt in het Market Home, is er altijd een basisassortiment aan glutenvrije broodjes aanwezig. Let op: een uitzondering hierop is Bispinger Heide, hier is alles op bestelling.

Glutenvrij eten bij Roompot

Ook Roompot Vakanties heeft twee vakantieparken, waar u glutenvrij kunt dineren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook zelf koken. Op alle Roompot parken kunt u zich wenden tot de receptie, deze helpen u graag bij het vinden van een supermarkt of speciaalzaak, waar u glutenvrije producten kunt kopen, als u toch graag uw eigen maaltijd kookt. Wilt u een gezellig avondje glutenvrij dineren, dan kunt u terecht bij de twee onderstaande Roompot parken.

Bij Roompot Cochem kunt glutenvrij eten, maar dit moet wel van te voren afgesproken worden met het restaurant en het aanbod is beperkt.

Op Hof Domburg kunt u in overleg met de horeca een glutenvrij dieet reserveren. Dit moet wel voor aankomst op het park doorgegeven zijn, want de horeca moet hier apart voor inkopen.

Glutenvrij eten bij Molecaten

De Molecaten parken hebben geen specifieke glutenvrije menukaart, maar bij vier Molecaten parken is het wel mogelijk om in overleg glutenvrij te eten. Daarnaast zullen de medewerkers u graag helpen, als u op zoek bent naar een supermarkt, die glutenvrije producten verkoopt. Wilt u echter zeker zijn van een avondje glutenvrij eten, dan kunnen we wel Molecaten Ginkelduin op de Utrechtse Heuvelrug aanraden. In het parkrestaurant ‘Bistro Ginkelduin’ kunt u glutenvrije friet en pannenkoeken krijgen.

Parken die u graag helpen bij een glutenvrij diner zijn:

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.