Strandhuisjes in Nederland

Bijna nergens bent u meer één met de natuur, als in een strandhuisje aan de Noordzee. Wakker worden door het ruisen van de Noordzee. Zo vanuit uw bed met uw blote voeten op het strand, om te genieten van het fraaie schouwspel van de golven. Heerlijk! Maak een strandwandeling en kinderen gaan schelpjes en krabbetjes zoeken. Bij mooi weer: luieren, zwemmen en genieten van de warme zon. Kortom, in een strandhuisje aan de voet van de duinen en een schitterend uitzicht op de Noordzee, is het genieten.

Wees op tijd met boeken! Zeker in de zomerperioden zijn de strandhuisjes snel volgeboekt. De eerste weken lopen vanaf december en januari al snel vol.

 

Landal strandhuisjes in Hoek van Holland

Altijd al gedroomd van een vakantie op het strand? Dan zijn de strandhuisjes van Beach Villa’s Hoek van Holland een perfecte keuze! Hier staat uw vakantie geheel in het teken van het strand en de zee. In de zomer lekker luieren en uitwaaien in het najaar en winter. Want de strandhuisjes zijn het jaarrond boekbaar. Wat vrij uniek is! De moderne strandhuisjes zijn geschakeld, compleet ingericht en geschikt voor 6 of 4 personen en hebben een geweldig uitzicht op de Noordzee.

Meer info of boek een strandvilla
 
strandhuisje cadzand-bad

Design strandhuisjes in Cadzand

Op het mooie zandstrand van Cadzand liggen deze design strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het vakantiepark Molecaten Park Hoogduin, tijdens u verblijf kunt u dan ook gebruik maken van alle parkvoorzieningen van Park Hoogduin. Bij aankomst parkeert u op het vakantiepark en staat er een bagagekarretje klaar, om uw bagage naar het strandhuisje te brengen. De strandhuisjes zijn te huur voor in de periode eind april tot eind oktober, zijn rookvrij en zijn in enkele strandhuisjes honden toegestaan.

Meer info of boek dit design strandhuisje
 
strandvilla makkum

Strandvillas pal aan het IJsselmeer

Op zoek naar een vakantie voor het hele gezin? Dan is deze strandvilla op Beach Resort Makkum een goede keuze. De strandvilla is pal gelegen aan het strand van het IJsselmeer en beschikt over een groot terras met uitzicht over het IJsselmeer. Ideaal voor actieve gezinnen en watersportliefhebbers. Beach Resort Makkum ligt vlakbij het Friese vissersdorpje Makkum en zijn de strandvillas het gehele jaar boekbaar. De strandvilla is compleet ingericht voor 6 personen.

Meer info of boek deze strandvilla
 
Niets gevonden? Dan kunt u ook kijken op Lekkerwegtips.nl. Via deze website kan u ook ‘strandhuisjes in Nederland‘ boeken.