Strandhuisjes in Nederland

Bijna nergens bent u meer één met de natuur, als in een strandhuisje aan de Noordzee. Wakker worden door het ruisen van de Noordzee. Zo vanuit uw bed met uw blote voeten op het strand, om te genieten van het fraaie schouwspel van de golven. Heerlijk! Maak een strandwandeling en kinderen gaan schelpjes en krabbetjes zoeken. Bij mooi weer: luieren, zwemmen en genieten van de warme zon. Kortom, in een strandhuisje aan de voet van de duinen en een schitterend uitzicht op de Noordzee, is het genieten.

Wees op tijd met boeken! Zeker in de zomerperioden zijn de strandhuisjes snel volgeboekt. De eerste weken lopen vanaf december en januari al snel vol.

Landal strandhuisjes in Julianadorp

Terwijl u geniet van een wijntje op het terras van uw strandhuisje, kijkt u uit over de Noordzee. Uw kinderen spelen op het strand en het geluid van de golven en de frisse zeelucht, maken deze unieke ervaring compleet. Ziet uw ideale vakantie er zo uit? Dan moet u op Roompot Strandhuisjes Julianadorp zijn. Roompot Strandhuisjes Julianadorp beschikt, namelijk over zalige strandhuisjes die onderaan de duinen liggen en uitkijken over het strand.

Landal strandhuisjes in Hoek van Holland

Altijd al gedroomd van een vakantie op het strand? Dan zijn de strandhuisjes van Beach Villa’s Hoek van Holland een perfecte keuze! Hier staat uw vakantie geheel in het teken van het strand en de zee. In de zomer lekker luieren en uitwaaien in het najaar en winter. Want de strandhuisjes zijn het jaarrond boekbaar. Wat vrij uniek is! De moderne strandhuisjes zijn geschakeld, compleet ingericht en geschikt voor 6 of 4 personen en hebben een geweldig uitzicht op de Noordzee.

Roompot Beach House

Wat een fijn adresje voor strandliefhebbers! Want na het wakker worden loopt u het terras op, om uit te kijken over het strand en de Noordzee en na een ontbijtje, wandelt u zo het strand op. Heerlijk! Deze strandhuisjes zijn ook ideaal voor gezinnen met kinderen: geen gesjouw met strandspullen, parkeerproblemen en wat al niet meer. U bent gewoon meteen op de plaats van bestemming. De kinderen kunnen heerlijk uitwaaien, spelen in het zand en spetteren in de golven en branding.

strandhuisje cadzand-bad

Design strandhuisjes in Cadzand

Op het mooie zandstrand van Cadzand liggen deze design strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het vakantiepark Molecaten Park Hoogduin, tijdens u verblijf kunt u dan ook gebruik maken van alle parkvoorzieningen van Park Hoogduin. Bij aankomst parkeert u op het vakantiepark en staat er een bagagekarretje klaar, om uw bagage naar het strandhuisje te brengen. De strandhuisjes zijn te huur voor in de periode eind april tot eind oktober, zijn rookvrij en zijn in enkele strandhuisjes honden toegestaan.

Strandhuisjes in Nederland: Strandhuisje in Kijkduin

Op het populaire en schone strand van Kijkduin, staan deze trendy strandhuisjes. De strandhuisjes bieden plek aan 2 tot 4 personen en zijn compleet ingericht met een woonkamer, een keuken, 2 slaapkamers, badkamer en kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. Een heerlijk plekje is ook de veranda, deze biedt een vrij uitzicht over het strand en de Noordzee. De strandhuisjes zijn te huur vanaf eind maart tot en met eind oktober. De strandhuisjes zijn rookvrij en zijn honden niet toegestaan.

Strandhuisjes in Nederland? Boek een park aan zee

De bovengenoemde strandhuisjes liggen pal aan het strand. Hierdoor zijn ze populair en snel volgeboekt. Maar wat dacht u van een vakantiepark dat ook nagenoeg gelegen is aan de kust? In Nederland liggen een groot aantal vakantieparken nabij de Noordzee. Binnen enkele minuten bent u aan het strand en kunt u gebruik maken van de voorzieningen van het vakantiepark. Ideaal voor gezinnen.

Niets gevonden? Dan kunt u ook kijken op Lekkerwegtips.nl. Via deze website kan u ook ‘strandhuisjes in Nederland‘ boeken.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.