Strandhuisjes in Nederland

Bijna nergens bent u meer één met de natuur, als in een strandhuisje aan de Noordzee. Wakker worden door het ruisen van de Noordzee. Zo vanuit uw bed met uw blote voeten op het strand, om te genieten van het fraaie schouwspel van de golven. Heerlijk! Maak een strandwandeling en kinderen gaan schelpjes en krabbetjes zoeken. Bij mooi weer: luieren, zwemmen en genieten van de warme zon. Kortom, in een strandhuisje aan de voet van de duinen en een schitterend uitzicht op de Noordzee, is het genieten.

Wees op tijd met boeken! Zeker in de zomerperioden zijn de strandhuisjes snel volgeboekt. De eerste weken lopen vanaf december en januari al snel vol.

Landal strandhuisjes in Hoek van Holland

Altijd al gedroomd van een vakantie op het strand? Dan zijn de strandhuisjes van Beach Villa’s Hoek van Holland een perfecte keuze! Hier staat uw vakantie geheel in het teken van het strand en de zee. In de zomer lekker luieren en uitwaaien in het najaar en winter. Want de strandhuisjes zijn het jaarrond boekbaar. Wat vrij uniek is! De moderne strandhuisjes zijn geschakeld, compleet ingericht en geschikt voor 6 of 4 personen en hebben een geweldig uitzicht op de Noordzee.

strandhuisje cadzand-bad

Design strandhuisjes in Cadzand

Op het mooie zandstrand van Cadzand liggen deze design strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het vakantiepark Molecaten Park Hoogduin, tijdens u verblijf kunt u dan ook gebruik maken van alle parkvoorzieningen van Park Hoogduin. Bij aankomst parkeert u op het vakantiepark en staat er een bagagekarretje klaar, om uw bagage naar het strandhuisje te brengen. De strandhuisjes zijn te huur voor in de periode eind april tot eind oktober, zijn rookvrij en zijn in enkele strandhuisjes honden toegestaan.

Strandhuisjes in Nederland? Boek een park aan zee

De bovengenoemde strandhuisjes liggen pal aan het strand. Hierdoor zijn ze populair en snel volgeboekt. Maar wat dacht u van een vakantiepark dat ook nagenoeg gelegen is aan de kust? In Nederland liggen een groot aantal vakantieparken nabij de Noordzee. Binnen enkele minuten bent u aan het strand en kunt u gebruik maken van de voorzieningen van het vakantiepark. Ideaal voor gezinnen.

Niets gevonden? Dan kunt u ook kijken op Lekkerwegtips.nl. Via deze website kan u ook ‘strandhuisjes in Nederland‘ boeken.