De meest luxe Landal bungalows

Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie in een luxe bungalow. We kunnen ze geen ongelijk geven! Bij Landal hebben ze dit ook gezien, het aanbod aan luxe bungalows is daarom sterk toegenomen en kunt u op bijna alle Landal parken een luxe bungalow reserveren. Deze bungalows herkent u aan de toevoeging ‘luxe’ en beschikken deze bungalows over een sauna, zonnebank en opgemaakte bedden. Maar wist u ook dat naast de ‘gewone’ luxe bungalows er ook zes luxe bungalows zijn, die er echt uitspringen.

Wauw wat een fijne bungalows. Dompel u onder in een wereld van luxe en wellness en geniet van een heerlijk verblijf.

Luxe bungalow aan de Zeeuwse kust

Op zoek naar luxe, duinen en het Noordzeestrand? Dan is deze 6-persoonsbungalow op Strand Resort Ouddorp Duin een prima keuze. Naast een fijne ligging, beschikt de luxe bungalow over; boxspring bedden die bij aankomst zijn opgemaakt, twee badkamers, waarvan een met bubbelbad, een prive-sauna, gratis WIFI en de veranda beschikt over een buitenhaard. Strand Resort Ouddorp Duin is een nieuw Landal park, op nog geen 100 meter van het Noordzeestrand.

Super-de-luxe wellness boerderij met privé-jacuzzi

Niet alleen is deze bungalow super-de-luxe, ook het vakantiepark waar deze ligt, is super-de-luxe. Deze bungalow ligt namelijk op Hof van Saksen ‘het meeste luxe vakantiepark van Nederland’. Naast de vele bijzondere voorzieningen en activiteiten, kunt u hier volledig tot rust komen in de rietgedekte wellness boerderij. Ontspan in de Finse sauna of het bubbelbad en in de buiten-jacuzzi, kunt u het jaarrond, in alle privacy een glaasje champagne drinken.

Vakantie vieren in de Zuid-Limburgse heuvels

In één van de mooiste streken van Nederland – het Zuid-Limburgse Heuvellandschap – ligt Landal de Waufsberg. Een gloednieuw vakantiepark met karakteristieke Limburgse vakantievilla’s, die naar de laatste inzichten zijn ingericht en beschikken over een open keuken met vaatwasser en Nespresso- of Senseo apparaat. Een luxe badkamer waarvan altijd één met ligbad en inloopdouche, slaapt u op boxsprings en kunt u genieten van een glas wijn, bij de gashaard. De extra luxe villa’s, hebben ook een privé-sauna.

Naast de zes bovenstaande luxe Landal bungalows, beschikt Landal natuurlijk over nog veel meer luxe bungalows. Voor het compleet overzicht van luxe Landal bungalows, verwijzen we u naar het ‘zoekfilter’. Selecteer uw wensen en u krijgt een overzicht van de mogelijkheden.