Welk Landal park heeft het mooiste zwembad?

Is waterpret tijdens uw vakantie een topprioriteit? Dan zit u bij Landal goed. Op diverse Landal vakantieparken vindt u prachtige zwembaden. Maar welk Landal park heeft het mooiste zwembad? Daarvoor bent u hier op het juiste adres. Wat zoekt u precies? Een subtropisch binnenzwembad, spectaculaire glijbanen of juist een heerlijk buitenzwembad voor op warme zomerdagen? We geven u hier alvast een voorproefje van enkele Landal parken in binnen- en buitenland met spectaculaire zwembaden. Dan kunt u zelf bepalen welk Landal vakantiepark voor u het mooiste zwembad heeft!

Het Vennenbos: Avontuurlijk zwemparadijs!

Het Vennenbos is een van de parels van Landal, vanwege het spectaculaire subtropische zwemparadijs. Duik in de golven van het golfslagbad, sjees van de spannende glijbanen of relax in een van de whirlpools of op het recreatiestrand. Wat ook geweldig is, is de wild water kreek, die u ook mee naar buiten voert. Een van de nieuwtjes is de Surfers Splash Bay: een gigantische interactieve waterspeeltuin! Voor de kleintjes is er een superleuk kinderbad met waterspeeltjes. U kunt ook lekker buiten zwemmen in het buitenzwembad. Misschien is dit voor u wel het Landal park met het mooiste zwembad.

De Lommerbergen: Vernieuwd subtropisch zwemparadijs

In eigen land, maar er toch helemaal tussenuit? In het subtropische zwemparadijs van Landal de Lommerbergen in het Limburgse Reuver wordt u overweldigd door een zalig vakantiegevoel, o.a. in het golfslagbad of in het binnen- en buitensprudelbad. Er is een te gekke Tube glijbaan en de nieuwe Hurri Cone en Duo-Racer glijbaan zorgen voor veel sensatie. De jongste waterliefhebbers leven zich heerlijk uit in het Kids Junglebad met eveneens een glijbaan én een zandbak. Komt u om te ontspannen? Laat dan alle stress weg bruisen in de whirlpool en geniet van een drankje bij de zwemmersbar. Wat een verademing; dit is pas echt vakantie!

Hof van Saksen: Met wildwaterbaan en vier 4 glijbanen

Welk Landal park heeft het mooiste zwembad? Voor velen is dat het super-de-luxe vakantiepark het Hof van Saksen in Nooitgedacht in Drenthe. Wat meteen in het oog springt zijn de wervelende glijbanen en de trechterglijbaan! De trechterglijbaan is met 195 m de langste ter wereld. De lichteffecten maken het extra spectaculair! Bijgekomen van de adrenalinekick? Verken dan de steilste speedslide van Nederland, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de grootste indoor bandenglijbaan ter wereld!

Of laat u meevoeren door de wildwaterbaan in de openlucht. U kunt hier eveneens genieten van: een wedstrijdbad, whirlpools, muzikaal peuterbad, kinderglijbaan, onderwaterscooters en een recreatiemeer met strandspeeltuin.

Landal parken met mooie binnen- en buitenzwembaden

Behalve bovenstaande toppers van Landal met spectaculaire zwembaden, zijn er in Nederland nog meer Landal parken met een mooi binnen- én buitenzwembad. Wat voor weer het ook is; hier kunt u altijd waterpret beleven. Ga bijvoorbeeld naar Landal Rabbit Hill met een binnenbad met stroomversnelling, waterattracties, glijbaan en whirlpool. Of geniet op een zonnige dag van het buitenbad met kinderbad en ligweide. Een andere tip is Landal Orveltermarke met een binnenzwembad en een heerlijk natuurbad. Op Landal De Veluwse Hoevegaerde in Putten is eveneens een aangenaam binnen- en buitenzwembad met kinderbad. Deze Landal parken zijn ideaal als u een vakantie in de natuur wilt combineren met een duik in het zwembad.

Landal parken met mooie zwembaden in het buitenland

Zin in een vakantie over de grens? Dan heeft Landal nog meer verrassingen. In Engeland ligt Kenwick Woods, met een 20 meter lang zwembad, een whirlpool en hydrotherapiebad. In Duitsland klopt u voor de nodige waterpret aan bij Landal Salztal Paradies in de Harz. Dit Landal park beschikt over een zwemparadijs met golfslagbad, bandenglijbaan, wildwaterbaan, whirlpool en buitenzwembad. Of reis af naar Denemarken naar Landal Seawest met een zwemparadijs met een stroomversnelling, glijbaan, een golfslagbad, kinderbad en whirlpools. Een andere tip in Denemarken is Landal Ronbjerg, met glijbanen, golfslagbad, peuterbad en whirlpool. Beide parken liggen bovendien vlak bij het strand.

Meer Landal GreenParks

Kortom, zoekt u een Landal park met een zwembad, dan is er keuze genoeg in zowel binnen- als buitenland. Bepaal zelf welk Landal park het mooiste zwembad heeft en boek snel uw favoriet!

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.