Met huisdier op vakantie, ja natuurlijk!

Vakantie vieren doet u met het hele gezin, uw huisdier hoort hier ook bij. Maar dit kan nogal eens problemen geven. Zeker als u kiest voor een vlieg- of hotelvakantie – uw huisdier kan en mag niet mee! Kies daarom voor een vakantiepark, want uw huisdier is bij de meeste parken meer dan welkom. Bovendien heeft u alle vrijheid, want de meeste parken zijn omgeven door groen. De keuze aan vakantieparken waar huisdieren welkom zijn, is groot. Heeft u een poes, cavia of konijn? Ook deze zijn welkom op de meeste vakantieparken.

Vakantie met uw huisdier? Ja, natuurlijk! Uw huisdier is uw beste maatje, natuurlijk gaat uw huisdier dus ook mee op vakantie!

Reizen met uw hond(en)

Gaat uw hond mee op vakantie? Maak dan een plekje vrij in de auto of doe uw hond in de reisbench. Zorg voor voldoende drinkwater en stop regelmatig om hem uit te laten. Laat uw hond nooit alleen achter in de auto, een stilstaande auto wordt bloedheet in de zon. Voor uw hond kan de autoreis lang duren, maar het is zeker de moeite om uw hond mee te nemen op vakantie. U heeft dan samen alle tijd en vrijheid, om samen te dollen en (lange) wandelingen te maken. Ideaal!

Tip! Via het ‘zoekfilter‘ kunt u zoeken op omgeving: naar het bos, naar zee of misschien wel de bergen in.

Reserveer een huisdiervriendelijk huisje

Op de meeste vakantieparken zijn huisdieren toegestaan en kunt u bij Landal zelfs een hondenbungalow reserveren. Deze zijn speciaal ingericht voor een ontspannen vakantie met uw hond. Ideaal! Maar ook bij de overige vakantiepark organisaties is uw hond meer dan welkom. U moet alleen rekening houden, met extra kosten voor het schoonmaken van de bungalow. Interesse? Bekijk hieronder het overzicht van vakantieparken, waar honden welkom zijn.