Samen op vakantie met tieners

Naast de nodige (dagelijkse) discussies, is er nog een belangrijk punt waar ouders van tieners mee te maken krijgen. Tieners die andere ideeën hebben, over vakantie vieren. U zult dus als ouder op zoek moeten naar een vakantie, die zowel voor tieners als ouders leuk is, in elk geval, tot ze oud genoeg zijn om alleen of met vrienden op vakantie te gaan. U moet dus op zoek naar een vakantie, waar iedereen zich in kan vinden. Vandaar ons overzicht van vakantieparken die leuk zijn voor tieners.

Bekijk hieronder onze selectie van vakantieparken, die leuk zijn voor tieners. Maar u kunt ook altijd zoeken met het zoekfilter.

Weerterbergen: Ideaal voor een vakantie met tieners

Zoekt u een vakantiepark voor tieners, dan is Roompot Weerterbergen perfect! Waterpret is er in het tropisch zwembad met buitenbad! Supergaaf is ook Fort Fun! Dit is een groot en gezellig indoor entertainment center. Hier vindt u alles op het gebied van (sportief) vermaak onder één dak, waaronder bowlingbanen, een klimwand, Glow in the dark minigolf, een XD theater en een gezellige bar met terras. Speciaal voor tieners is er ook de ChillZone. Hier kunnen ze leeftijdsgenoten ontmoeten om samen muziek te luisteren, te darten of om te gamen. Ook leuk daag uw tieners uit voor een partijtje lasergame.

Beach Resort: Met tieners naar de kust

Op het geliefde en veelzijdige Roompot Beach Resort vakantiepark zullen tieners zich uitstekend vermaken! Zo kunnen ze naar het strand om te vliegeren, te zwemmen in zee, luieren op het strand, windsurfen, suppen en water blobben. Maar ook zwemmen in het subtropisch zwembad en de ChillZone bezoeken, die gratis toegankelijk is voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Hier kunnen ze muziek luisteren, internetten, gamen of gewoon lekker chillen met andere jongeren. Oftewel op het veelzijdige vakantiepark Beach Resort zullen tieners zich uitstekend vermaken!

Wildwaterbaan per zwemband

Hof van Saksen: Luxe op vakantie met tieners

Zoekt u als ouder luxe, dan is Hof van Saksen een goede keuze! Dit luxe vakantiepark heeft zowel voor ouders als tieners heel veel te bieden. Terwijl u relax in het wellness gedeelte, volgen uw tieners een workshop duiken met onderwaterscooters en suizen ze van de 4 coole waterglijbanen. Na het zwemmen kunnen ze lekker chillen in de hang-out. Dit is een gezellige ruimte met snelle en gratis wifi en oplaadplekken. Uitdagend is ook de trampoline hal en de diverse mode en techniek academies.

Tip! Hof van Saksen is een uitstekende keuze voor gezinnen met tieners

De Eemhof: Perfect voor tieners die dol zijn op water

Zijn uw tieners dol op water? Dan is de Eemhof perfect! De Eemhof is gelegen aan het Eemmeer, huur dus een boot en vaar er samen op uit! Maar ook het subtropische zwemparadijs is supergaaf! Zwemmen, suis van de waterglijbaan en de wildwaterbaan, ga bodyboarden op de golven van de ‘Flow Rider’ of glij van de supergave glijbaan de ‘Turbo Twister’. Ook is het mogelijk om te flyboarden en een duik introductieles te volgen. De HangOut, is de plek waar tieners samenkomen om muziek te luisteren en te gamen. Goed om te weten, de HangOut is verboden terrein voor ouders. 

Roompot Hof Domburg: Ideaal voor een vakantie met tieners

Roompot Hof Domburg is een geliefd Roompot vakantiepark – pal achter de duinen en direct naast het pittoreske dorp Domburg! Waardoor het ideaal is voor een (zomer) vakantie met tieners! Uw tieners wandelen zo naar het strand en de zee alsook naar het gezellige Domburg met tal van terrasjes en strandpaviljoens. Maar ook het subtropische zwembad, de bowlingbanen en de ChillZone, die gratis en alleen toegankelijk zijn voor tieners van 13 t/m 17 jaar bieden veel vermaak. 

Domein De Schatberg: Perfect voor een vakantie met tieners

Landal Domein De Schatberg biedt veel uitdaging, zowel op als buiten het vakantiepark! Wat dacht u bijvoorbeeld van het grote recreatiemeer waarop u kunt waterskiën en het Klimpark Klimkong? Dit is het hoogste klimpark van Zuid-Nederland. Voor wie durft, u kunt klimmen tot een hoogte van 15 meter! Daarnaast ligt Toverland alsook het Family Entertainment Center Sevenum vlakbij. Niet alleen kunt u hier voor één all-in prijs smullen, tieners kunnen zich ook uitleven ‘The Portal Action House’. Een gezellige ruimte bomvol sportieve uitdagingen met een freerunbaan, tal van trampolines en games.

Perfect! All-in vakanties met tieners

Een all-in vakantie is perfect als u met tieners op vakantie gaat. Zo kunnen ze zelf hun gang gaan en hoeven ze niet op tijd te zijn, voor het eten. Daarbij zijn veel van deze resorts groot en beschikken ze over een groot aantal zwembaden en zijn veel activiteiten bij de prijs inbegrepen. Samen een balletje trappen, een hiphop cursus volgen of ze pikken een terrasje. De drankjes, snacks en ook WiFi zijn immers gratis! Ideaal! Boek nu een all-in (tiener) vakanties via TUI.

Park Allgäu: Het paradepaartje van Center Parcs

Park Allgäu is het paradepaartje van Center Parcs! Want als u de ultieme Center Parcs-ervaring wilt ervaren – dan moet u Center Parcs Park Allgäu bezoeken. Park Allgäu beschikt namelijk over het grootste en meest luxe aanbod van alle Center Parcs parken! Oneindige waterpret in de Aqua Mundo en suis van de langste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken of van de andere 14 waterglijbanen! Maar naast veel waterpret beschikt Park Allgäu ook over een breed aanbod aan parkvoorzieningen!

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.