Samen op vakantie met tieners

Naast de nodige (dagelijkse) discussies, is er nog een belangrijk punt waar ouders van tieners mee te maken krijgen. Tieners die andere ideeën hebben, over vakantie vieren. U zult dus als ouder op zoek moeten naar een vakantie, die zowel voor tieners als ouders leuk is, in elk geval, tot ze oud genoeg zijn om alleen of met vrienden op vakantie te gaan. U moet dus op zoek naar een vakantie, waar iedereen zich in kan vinden. Vandaar ons overzicht van vakantieparken die leuk zijn voor tieners.

Bekijk hieronder onze selectie van vakantieparken, die leuk zijn voor tieners. Maar u kunt ook altijd zoeken met het zoekfilter.

Beach Resort: Met tieners naar de kust

Op het geliefde en veelzijdige Roompot Beach Resort vakantiepark zullen tieners zich uitstekend vermaken! Zo kunnen ze naar het strand om te vliegeren, te zwemmen in zee, luieren op het strand, windsurfen, suppen en water blobben. Maar ook zwemmen in het subtropisch zwembad en de ChillZone bezoeken, die gratis toegankelijk is voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Hier kunnen ze muziek luisteren, internetten, gamen of gewoon lekker chillen met andere jongeren. Oftewel op het veelzijdige vakantiepark Beach Resort zullen tieners zich uitstekend vermaken!

Tip! Hof van Saksen is een uitstekende keuze voor gezinnen met tieners

De Eemhof: Perfect voor tieners die dol zijn op water

Zijn uw tieners dol op water? Dan is de Eemhof perfect! De Eemhof is gelegen aan het Eemmeer, huur dus een boot en vaar er samen op uit! Maar ook het subtropische zwemparadijs is supergaaf! Zwemmen, suis van de waterglijbaan en de wildwaterbaan, ga bodyboarden op de golven van de ‘Flow Rider’ of glij van de supergave glijbaan de ‘Turbo Twister’. Ook is het mogelijk om te flyboarden en een duik introductieles te volgen. De HangOut, is de plek waar tieners samenkomen om muziek te luisteren en te gamen. Goed om te weten, de HangOut is verboden terrein voor ouders. 

Domein De Schatberg: Perfect voor een vakantie met tieners

Landal Domein De Schatberg biedt veel uitdaging, zowel op als buiten het vakantiepark! Wat dacht u bijvoorbeeld van het grote recreatiemeer waarop u kunt waterskiën en het Klimpark Klimkong? Dit is het hoogste klimpark van Zuid-Nederland. Voor wie durft, u kunt klimmen tot een hoogte van 15 meter! Daarnaast ligt Toverland alsook het Family Entertainment Center Sevenum vlakbij. Niet alleen kunt u hier voor één all-in prijs smullen, tieners kunnen zich ook uitleven ‘The Portal Action House’. Een gezellige ruimte bomvol sportieve uitdagingen met een freerunbaan, tal van trampolines en games.

Park Allgäu: Het paradepaartje van Center Parcs

Park Allgäu is het paradepaartje van Center Parcs! Want als u de ultieme Center Parcs-ervaring wilt ervaren – dan moet u Center Parcs Park Allgäu bezoeken. Park Allgäu beschikt namelijk over het grootste en meest luxe aanbod van alle Center Parcs parken! Oneindige waterpret in de Aqua Mundo en suis van de langste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken of van de andere 14 waterglijbanen! Maar naast veel waterpret beschikt Park Allgäu ook over een breed aanbod aan parkvoorzieningen!