Samen op vakantie met tieners

Naast de nodige (dagelijkse) discussies, is er nog een belangrijk punt waar ouders van tieners mee te maken krijgen. Tieners die andere ideeën hebben, over vakantie vieren. U zult dus als ouder op zoek moeten naar een vakantie, die zowel voor tieners als ouders leuk is, in elk geval, tot ze oud genoeg zijn om alleen of met vrienden op vakantie te gaan. U moet dus op zoek naar een vakantie, waar iedereen zich in kan vinden. Vandaar ons overzicht van vakantieparken die leuk zijn voor tieners.

Bekijk hieronder onze selectie van vakantieparken, die leuk zijn voor tieners. Maar u kunt ook altijd zoeken met het zoekfilter.

 

Landal: Coole tiener vakantieparken

Tieners stellen eigen eisen aan een vakantie: zo willen ze graag een eigen plekje waar ze ongestoord kunnen relaxen en leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Ook zeer belangrijk – ze moeten wifi! Maar ook stoere sport mogelijkheden zoals: boogschieten, tokkelen, lasergame en quad rijden – om er enkele te noemen, zijn een must! Net als een uitdagend zwembad met regelmatig een Pool party. Bij Landal hebben ze dit ook gezien en Landal heeft dus tal van activiteiten die speciaal voor tieners worden georganiseerd.

Bekijk de tiener activiteiten bij Landal
 

Coole tiener vakanties onder de zon

Tieners vinden het fijn als er op het vakantieadres ook voldoende leeftijdsgenootjes rondlopen. Als u naar een camping gaat met alleen maar kleine kinderen, zullen ze al snel afhaken en beginnen te mopperen. Bij Selectcamp hebben ze dit ook gezien, vandaar de selectie van tiener campings. Naast veel leeftijdgenootjes, worden er ook tieneractiviteiten georganiseerd en zijn er sportfaciliteiten die ouders en tieners uitnodigen om samen in actie te komen.

Bekijk de tieners campings van Selectcamp
 

Het Stoetenslagh, voor de tieners tot 17 jaar

Zoekt u een tiener camping in Nederland, dan is het Stoetenslagh perfect! Waterpret is er in de 5 hectare grote recreatieplas met zandstrand en het overdekt zwembad, geheel in strandthema. Bijzonder is ook ‘Happy Fun Beach’ Een indoor strand, compleet met palmbomen en klimwand. De perfecte plek om te chillen. Daarnaast is er in de vakantieperiodes een activiteiten programma speciaal voor tieners. In de eigen ruimte ‘de Box’  kunnen de tieners leeftijdsgenoten ontmoeten en samen poolen, darten of tv kijken.

Meer info of boek het Stoetenslagh