Vakantieparken met een bijzonder restaurant

Als u op vakantie gaat dan wilt u naast ontspannen, ook lekker eten – het liefst natuurlijk in een restaurant – want u bent ten slotte op vakantie! De meeste vakantieparken beschikken dan ook over een restaurant, zoals een buffet- of een pannenkoekrestaurant of een pizzeria. Perfect dus! Maar tussen al deze vakantieparken met verschillende restaurants, zijn er ook een aantal vakantieparken, die beschikken over een restaurant dat zich onderscheidt van de rest!

Dus wilt u extra lekker smullen tijdens uw vakantie op een vakantiepark, of zoekt u een bijzonder restaurant? We zetten deze restaurants voor u op een rij!

Lekker en duurzaam eten op vakantie? Ja, hoor!

Bij het horen van duurzaam eten, denken sommigen wellicht suf en minder lekker! Maar niets is minder waar op Miggelenberg, Sluftervallei en Resort Ouddorp. Hier kunt u plaats nemen in de heerlijk groene- en trendy Brasserie-restaurants, waar voornamelijk duurzame en regionale producten op de menukaart staan. Ook seizoensgerechten ontbreken niet en sommige gerechten worden zelfs echt zelfgemaakt, zoals de appelmoes! Dit proeft u! Bovendien worden er ook kookworkshops gegeven.

U waant zich echt eventjes in een heerlijk groene en trendy oase! Een lunch, diner of een drankje, in deze groene Brasserie-restaurants kunt u elk moment van de dag genieten.

Luxe en net eventjes wat anders

Zoekt u eens wat anders – en dan niet alleen als vakantiepark beleving – ook op culinair gebied is Hof van Saksen een aanrader! Het luxe Landal park heeft vier eetgelegenheden: een Grand cafe, een snackbar, een self-service- en een Italiaans restaurant. Veelal wordt gewerkt met verse en bijzondere ingrediënten. Wat dacht u van een vanmenno brood wat rijkelijk is belegt met romige kaas, verse pasta of een goed biefstuk? Ook een goede wijn hoort erbij. Oftewel, u gaat smullen!

  • Geniet van overheerlijke gerechten in één van de restaurants of bereid samen met de Chef de Cuisine een diner in uw boerderij. Boek hier Hof van Saksen!