Vakantieparken met een bijzonder restaurant

Als u op vakantie gaat dan wilt u naast ontspannen, ook lekker eten – het liefst natuurlijk in een restaurant – want u bent ten slotte op vakantie! De meeste vakantieparken beschikken dan ook over een restaurant, zoals een buffet- of een pannenkoekrestaurant of een pizzeria. Perfect dus! Maar tussen al deze vakantieparken met verschillende restaurants, zijn er ook een aantal vakantieparken, die beschikken over een restaurant dat zich onderscheidt van de rest!

Dus wilt u extra lekker smullen tijdens uw vakantie op een vakantiepark, of zoekt u een bijzonder restaurant? We zetten deze restaurants voor u op een rij!

De Fuego Adventure Grill van Center Parcs

Eet u graag een stevige en grote steak, reserveer dan een van de vijf Center Parcs parken met de restaurantformule ‘Fuego Adventure Grill’. In de setting van een Zuid-Amerikaanse vuurtempel gaat u smullen van vlees- en visgerechten, die gegrild worden boven grote ronde houtskoolvuren en het vlees wordt meteen aan uw tafel gesneden en opgediend. Eten is hier een beleving! Maar u kunt ook uw ideale hamburger samenstellen en is één van uw gezinsleden vegetarisch? Er zijn ook vegetarische specialiteiten te bestellen.

Lekker en duurzaam eten op vakantie? Ja, hoor!

Bij het horen van duurzaam eten, denken sommigen wellicht suf en minder lekker! Maar niets is minder waar op Miggelenberg, Sluftervallei en Resort Ouddorp. Hier kunt u plaats nemen in de heerlijk groene- en trendy Brasserie-restaurants, waar voornamelijk duurzame en regionale producten op de menukaart staan. Ook seizoensgerechten ontbreken niet en sommige gerechten worden zelfs echt zelfgemaakt, zoals de appelmoes! Dit proeft u! Bovendien worden er ook kookworkshops gegeven.

U waant zich echt eventjes in een heerlijk groene en trendy oase! Een lunch, diner of een drankje, in deze groene Brasserie-restaurants kunt u elk moment van de dag genieten.

Smullen van steaks en burgers

Dol op een burger met flinke friet, dan moet u op Beach Resort Ooghduyne en De Lommerbergen zijn. De naam maakt direct duidelijk welke gerechten hier worden geserveerd, maar wel met een verrassende twist. Alle gerechten worden namelijk zoveel mogelijk bereid op de lavagrill – ideaal om smakelijk en vetarm te grillen. Waar gaat uw voorkeur naar uit, een entrecote, burger of mixed grill? Dol op een biertje? Op Beach Resort Ooghduyne kunt u ook bieren uit de directe omgeving krijgen. Proost!

Luxe en net eventjes wat anders

Zoekt u eens wat anders – en dan niet alleen als vakantiepark beleving – ook op culinair gebied is Hof van Saksen een aanrader! Het luxe Landal park heeft vier eetgelegenheden: een Grand cafe, een snackbar, een self-service- en een Italiaans restaurant. Veelal wordt gewerkt met verse en bijzondere ingrediënten. Wat dacht u van een vanmenno brood wat rijkelijk is belegt met romige kaas, verse pasta of een goed biefstuk? Ook een goede wijn hoort erbij. Oftewel, u gaat smullen!

  • Geniet van overheerlijke gerechten in één van de restaurants of bereid samen met de Chef de Cuisine een diner in uw boerderij. Boek hier Hof van Saksen!

Noordzee Résidence Dishoek: Schuif aan bij Dis

Op Noordzee Résidence Dishoek verblijft u in luxe vakantiebungalows, die gelegen zijn nabij het strand en de Noordzee. Rust, lange strandwandelingen en bij mooi weer luieren op het strand, zijn de belangrijkste ingrediënten om te kiezen voor Résidence Dishoek. Maar ook het nieuwe en moderne restaurant ‘Dis’ mag er zijn! De reviews zijn uitstekend en de menukaart zeer gevarieerd en met veel visgerechten. Niet vreemd, want u verblijft tenslotte pal aan de Noordzee. U kunt er terecht voor een lunch en diner.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.