De Lourenshoeve

De Lourenshoeve is een goede keuze voor buitenmensen en in het bijzonder paardenliefhebbers. De Lourenshoeve beschikt over een paardenmanege. Daarnaast heeft dit park een perfecte ligging in een groene omgeving – prima voor fietsliefhebbers

  • Verblijf in een bungalow in Twentse boerderijstijl
  • De Lourenshoeve beschikt over een paardenmanege
  • Grenst aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Vind de beste prijs voor: De Lourenshoeve

De Lourenshoeve

De Lourenshoeve is een uitstekende keuze voor buitenmensen en in het bijzonder paardenliefhebbers. De Lourenshoeve beschikt namelijk over een paardenmanege die gelegen is in het groene landschap van Twente. Dit fraai landschap nodig ieder uit voor fiets-, wandel- en paardrijtochten. Heeft u eventjes voldoende rust, de drukke steden Zwolle en Ommen liggen vlakbij. Hier kunt u winkelen, een hapje eten en een terrasje pikken.

Wat is er te doen op de Lourenshoeve?

Voor paardenliefhebbers die graag hun paard meenemen op vakantie, is de Lourenshoeve perfect! Het kleinschalige en rustige vakantiepark beschik namelijk over een eigen paardenmanege. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen paard te stallen en worden er paardrijlessen gegeven. Bovendien leent de bosrijke omgeving zich uitstekend voor bos- en buitenritten. Naast de paardenmanege zijn er geen voorzieningen, ideaal dus voor  rust-, wandel- en fietsliefhebbers.

Vanaf de Lourenshoeve kunt u het Regge-Vechtdal, gaan verkennen. Kenmerkend voor deze streek zijn de weilanden en stille landweggetjes met boerderijen en dorpjes. Door de vele goede routes te volgen, komt u op de mooiste plekjes. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden, routes en tips. Leuk om te melden; in de zomer vinden ook ‘De Hammer Brinkdagen’ plaats. Dit is een vierdaags evenement met een rommelmarkt, een braderie en attracties voor kinderen.

Er is op ‘de Lourenshoeve’ geen eetgelegenheid. Maar in Den Ham en de omliggende dorpjes zijn voldoende eetgelegenheden. Vraag bij de receptie naar de beste adresjes. Ook voor boodschappen kunt u terecht in Den Ham. U verblijft in vrijstaande nostalgische vakantieboerderijen, die beschikken over een tuin en een terras.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Paardenmanege voor stalling, paardrijlessen en buitenritten

Plattegrond De Lourenshoeve

Bekijk hier de plattegrond van de De Lourenshoeve (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Lourenshoeve

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.