De Lourenshoeve

Gastbeoordeling 6,0 score van 3 gast(en)

De Lourenshoeve is een goede keuze voor buitenmensen en in het bijzonder paardenliefhebbers. De Lourenshoeve beschikt over een paardenmanege. Daarnaast heeft dit park een perfecte ligging in een groene omgeving – prima voor fietsliefhebbers

de-lourenshoeve-c
de-lourenshoeve-b
de-lourenshoeve-j
de-lourenshoeve-g
de-lourenshoeve-paarden
Lourenshoeve-stallen
de-lourenshoeve-207
de-lourenshoeve-209
de-lourenshoeve-208

De Lourenshoeve

De Lourenshoeve is een uitstekende keuze voor buitenmensen en in het bijzonder paardenliefhebbers. De Lourenshoeve beschikt namelijk over een paardenmanege die gelegen is in het groene landschap van Twente. Dit fraai landschap nodig ieder uit voor fiets-, wandel- en paardrijtochten. Heeft u eventjes voldoende rust, de drukke steden Zwolle en Ommen liggen vlakbij. Hier kunt u winkelen, een hapje eten en een terrasje pikken.

Wat is er te doen op de Lourenshoeve?

Voor paardenliefhebbers die graag hun paard meenemen op vakantie, is de Lourenshoeve perfect! Het kleinschalige en rustige vakantiepark beschik namelijk over een eigen paardenmanege. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen paard te stallen en worden er paardrijlessen gegeven. Bovendien leent de bosrijke omgeving zich uitstekend voor bos- en buitenritten. Naast de paardenmanege zijn er geen voorzieningen, ideaal dus voor  rust-, wandel- en fietsliefhebbers.

Vanaf de Lourenshoeve kunt u het Regge-Vechtdal, gaan verkennen. Kenmerkend voor deze streek zijn de weilanden en stille landweggetjes met boerderijen en dorpjes. Door de vele goede routes te volgen, komt u op de mooiste plekjes. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden, routes en tips. Leuk om te melden; in de zomer vinden ook ‘De Hammer Brinkdagen’ plaats. Dit is een vierdaags evenement met een rommelmarkt, een braderie en attracties voor kinderen.

Er is op ‘de Lourenshoeve’ geen eetgelegenheid. Maar in Den Ham en de omliggende dorpjes zijn voldoende eetgelegenheden. Vraag bij de receptie naar de beste adresjes. Ook voor boodschappen kunt u terecht in Den Ham. U verblijft in vrijstaande nostalgische vakantieboerderijen, die beschikken over een tuin en een terras.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • Paardenmanege voor stalling, paardrijlessen en buitenritten

Bungalowparken nabij De Lourenshoeve

Recreatiepark de Tolplas

De Tolplas is een gemoedelijk recreatiepark met als middelpunt, een recreatievijver. Die bij mooi weer uitnodigt, om te zwemmen en te luieren op het zandstrandje.

Lees meer
Lemeler Esch Natuurcamping

Zoekt u rust, natuur en wilt u ontsnappen aan uw overvolle agenda, dan is De Lemeler Esch wat u zoekt! Hier viert u vakantie in de natuur.

Lees meer
Beerze Bulten

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad, naar het konijnenveld of bezoek eerst de indoorspeeltuin. Op Beerze Bulten is het lastig om te kiezen.

Lees meer
Hof van Salland

Hof van Salland is gelegen in het Salland, een rustige streek in Overijssel met glooiende akkers met oude boerderijen en statige landgoederen. Ideaal voor natuur- en rust zoekers!

Lees meer
De Vlegge

Op zoek naar een rustig adresje, dan kunnen we Landal de Vlegge aanraden! Hier kunt u te midden van veel groen heerlijk tot rust komen.

Lees meer

3 beoordelingen voor De Lourenshoeve

Gemiddelde beoordeling: 6,0
Algemene indruk6,0
Kamers3,7
Ligging7,7
Kindvriendelijkheid6,7
Service6,0
Prijs/kwaliteit6,7
Eten3,7

Wat vond u ervan?

8

beoordeelde deze bungalow op 5 maart 2012

 

8

beoordeelde deze bungalow op 9 september 2011

 

2

Manon beoordeelde deze bungalow op 22 november 2010

 

Never nooit meer! Het park de Lourenshoeve lijkt leuk, maar de huisjes zijn ontzettend smerig. Veel overlast van ongedierte gehad en met name mieren. De eigenaren van het park zijn uiterst onvriendelijk en een communicatietraining zal ze goed doen. Tip: hier geen vakantie boeken voor niemand! Speeltuin is verouderd en gevaarlijk, douches zijn gevaarlijk voor kinderen en ouderen. Er is geen dierenweide bij en de skelters die je kunt huren bestaat uit 1 verbouwde en oude skelter! dit park mag geen park meer wezen!”

Meer beoordelingen lezen