Welk vakantiepark is vergelijkbaar met Hof van Saksen?

Gaat u graag naar Hof van Saksen in het Drentse Nooitgedacht vanwege de exclusieve faciliteiten, zoals het moderne zwembad met vier indoor waterglijbanen en een wildwaterbaan van 107 meter? Ook de vele sport- en speelvoorzieningen zijn geweldig, evenals het wellness centrum en de luxe rietgedekte vakantieboerderijen. Of misschien wilt u toch net iets anders, maar wel een vakantiepark dat vergelijkbaar is met Hof van Saksen? Geen probleem, want er zijn diverse mogelijkheden, die in de buurt komen van Hof van Saksen. Al blijft Hof van Saksen natuurlijk een van de meest luxe en mooiste vakantieparken in Nederland.

De Leistert: Indoor & outdoor waterpret

Net als op Hof van Saksen is er op De Leistert veel te beleven. Er is een zwemparadijs, dat wel kleiner is, maar dit zal de (water)pret niet drukken. Er zijn twee glijbanen, een stroomversnelling, een kinderbad en een bubbelbad. Bij mooi weer gaat de waterpret buiten verder in het golfslagbad. De Leistert heeft ook een recreatiemeer met een zandstrand, een grote buitenspeeltuin, een waterspeelzone, een indoorspeeltuin en een recreatieteam. U heeft de keuze uit talloze accommodaties, van safaritenten en eenvoudige cabins tot luxe rietgedekte vakantieboerderijen in Limburgse stijl met sauna en whirlpool.

De hoogtepunten van De Leistert:

 • Subtropisch zwemparadijs met twee glijbanen en stroomversnelling
 • Outdoor golfslagbad, waterglijbaan en kinderbad
 • Recreatiemeer, grote buitenspeeltuin en indoorspeeltuin
 • Meer info leest u op de parkpagina: → De Leistert

Beach Resort Nieuwvliet-Bad: U wandelt zo naar het strand

Hoewel u helemaal weg bent van de sfeer van Drenthe en de natuur rondom Hof van Saksen, heeft u deze keer misschien meer zin in een vakantie aan zee. Een goed alternatief voor het Drentse Hof van Saksen is het Zeeuwse Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Wist u dat u ook hier een luxe rietgedekte bungalow kunt boeken, maar deze keer in Zeeuwse sfeer? Een beach lodge in de duinen biedt eveneens een unieke vakantiebeleving! Een andere blikvanger op dit vakantiepark is het grote, moderne binnenzwembad van 1.225 m2. met drie waterglijbanen en een kinderbad. Maar de grootste attractie is voor velen de zee en het brede strand, waar u vanaf het vakantiepark zo naartoe wandelt!

De hoogtepunten van Beach Resort Nieuwvliet-Bad:

 • Groot en modern binnenzwembad met glijbanen
 • Op loopafstand van het strand en de zee
 • Luxe rietgedekte boerderijen en beach lodges in de duinen
 • Meer info leest u op de parkpagina: → Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Het Heijderbos: Aqua Mundo en 3 waterglijbanen

Hof van Saksen is een vakantiepark vol hoogtepunten. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar vakantiepark, dan wilt u niet teleurgesteld worden. Dat zal bij Center Parcs Het Heijderbos in het Limburgse Heijen niet gebeuren! Dit Center Parcs park verrast u namelijk ook met alleen maar hoogtepunten. Eén daarvan is het spectaculaire zwemparadijs de Aqua Mundo. Er zijn drie bloedstollende glijbanen, waaronder een Duo Racer glijbaan, waarbij u tegen een ander racet. Een ander hoogtepunt is de wildwaterbaan, de snelste van Center Parcs! Of wat dacht u van het snorkelbad met tropische vissen, het golfslagbad en het buitenzwembad? Wat eveneens uniek is op dit vakantiepark, is de Jungle Dome. Dit is een avontuurlijke Sumatraanse (speel)jungle van 2500 m2!

De hoogtepunten van Het Heijderbos:

 • Spectaculaire Aqua Mundo met o.a. Duo Racer glijbaan
 • De snelste wildwaterbaan van Center Parcs
 • De Sumatraanse speeljungle Jungle Dome van 2500 m2
 • Meer info leest u op de parkpagina: → Center Parcs Het Heijderbos

Park Allgäu: Waanzinnige waterattracties en luxe cottages

Gaat u graag naar Hof van Saksen, vanwege de waanzinnige indoorwaterglijbanen? Dan moet u zeker eens naar Center Parcs Allgäu in Duitsland afreizen en u laten overweldigen door de waterattracties in het Aqua Mundo zwemparadijs. Laat u lanceren in de buis van de Aqua Rocket en bereik topsnelheden of glijd op een band door de 100 meter lange Aqua Crater, waarbij u terechtkomt in een imposante kraterhal! Daarnaast zijn ook de Aqua Speed en Duo Racer glijbaan superleuk. Op Park Allgäu kunt u zich bovendien mee laten voeren door de langste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken. Daarbij zorgt het Water Playhouse voor onvergetelijke momenten waterpret voor de kleinste bezoekers. Geniet na in een VIP of exclusieve wellness cottage met eigen Finse sauna, bubbelbad en regendouche.

De hoogtepunten van Park Allgäu:

 • Aqua Mundo met bloedstollende glijbanen, zoals de Aqua Rocket
 • De langste wildwaterbaan van Center Parcs
 • Exclusieve wellness cottages met Finse sauna, bubbelbad en regendouche
 • Meer info leest u op de parkpagina: → Center Parcs Park Allgäu

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.