Vakantie tips voor 2018? Check onze suggesties

Nog eventjes en het is 2018! Dit betekent, dat veel Nederlanders gaan kijken wat de vakantieplannen voor 2018 gaan worden. Vaak lastig! Het aanbod is immers groot! Om u wellicht een klein beetje op weg te helpen, tippen we 7 mooie vakantieparken, die volgens ons echt wat bijzonders hebben, zoals: Luxe bungalows, bijzondere voorzieningen of een fraaie ligging! Check onze top zeven van ultieme vakantieparken. Goed om te melden: Als u vroeg in 2018 boekt, kunt u gebruik maken van een fijne vroegboekkorting!

1) Luxe bosvilla met buiten-bubbelbad

Of u nu lekker lang of een weekendje ertussenuit wil in 2018 – de bubbelbad bosvilla’s op Landal Amerongse Berg zijn hemels! Deze nieuwe en luxe bungalows liggen midden op de Utrechtse heuvelrug en op fietsafstand van de stad Utrecht. Na een dagje dwalen door de natuur of een middagje shoppen in Utrecht, kunt u heerlijk bubbelen in de buiten-bubbelbad, die u het jaarrond kunt gebruiken. De bosvilla’s zijn boekbaar voor 6-personen en beschikken naast een bubbelbad, ook over een sauna en boxsprings, die bij aankomst zijn opgemaakt.

2) Verblijf in een energie-neutrale bungalow

In de Moezel – een van de populairste vakantiestreken van Duitsland – ligt Landal Mont Royal. Een vakantiepark met zeer goede beoordelingen (8,2), een sublieme ligging en perfect voor dagtrips in de Moezel! Maar het meest bijzondere, zijn toch de nieuwe energie-neutrale bungalows, die vanaf maart 2018 boekbaar zijn. Naast het feit dat deze bungalows minder belastend zijn voor het milieu, zijn ze ook smaakvol en trendy ingericht. Dit is op vakantie gaan met respect voor het milieu. Er zijn 4-, 6-, 8, 10- en 12-persoonsbungalows boekbaar.

3) Op safari in eigen land

U kunt al vakantie vieren pal naast safaripark Beekse Bergen, waarbij de toegang tot het safaripark inclusief is. Maar vanaf april 2018 kunt u ook slapen tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. De Beekse Bergen bouwt namelijk een safaripark, waarbij alle accommodaties verspreid liggen op twee savannes en een leeuwenvlakte. Hier lopen de wilde dieren – ook echt in het wild rond! Er zijn diverse accommodaties boekbaar, die alle uitzicht bieden op de wilde dieren. Een unieke ervaring en dan gewoon in Nederland!

4) Genieten op Texel

Texel is schitterend – het Waddeneiland is niet voor niets, in 2016 getipt door Lonely Planet. U vindt hier dan ook alle ingrediënten voor een fijne (familie)vakantie, waarbij de overtocht dit gevoel alleen maar versterkt. Oneindige zandstranden, duinen, knusse dorpjes met gezellige eetgelegenheden en tal van daguitjes. Ook parken zijn er voldoende! Maar we tippen vakantiepark De Krim! Dit is niet alleen het best uitgeruste vakantiepark op Texel, De Krim heeft ook een nieuw en supergaaf binnen- en buitenzwembad.

5) Vakantie aan het schoonste strand van Nederland

Ook tippen we Oostkapelle – en dan het strand! Want het strand van Oostkapelle is in 2017 verkozen tot schoonste strand van Nederland. Maar naast het beste strand, liggen ook het bruisende Middelburg, Domburg en Veere binnen handbereik. Interesse? Dan kunt u kiezen tussen de vakantieparken Hof Domburg, pal aan het strand, maar ook De Banjaard en Roompot Beach Resort, zijn een goede keuze. Alledrie scoren deze gezinsvriendelijke vakantieparken zeer goed.

6) Actieve vakantie in de Ardennen

Actief vakantie vieren en ook de landsgrens over? Dan zijn de Ardennen perfect: wandelen, mountainbiken, kanoën en klimmen. Ook (culturele) uitstapjes zijn er voldoende: De watervallen van Coo, de grotten van Han en het stadje Durbuy. Als vakantieadres tippen we het vernieuwde Center Parcs Les Ardennes. Dit vakantiepark dat voorheen van Sunparks was, is volledig gerenoveerd, met vernieuwde cottages en een vernieuwde Aqua Mundo. Kortom: Lekker actief en als een van de eerste gasten genieten op Les Ardennes.

7) Waterpark-pret in Nederland

Drie spectaculaire indoor-waterglijbanen: waarvan de grootste indoor-waterglijbaan ter wereld, de hoogste bandenglijbaan van de Benelux en de steilste indoor speedslide van Nederland. Voor deze super watersensatie hoeft u niet naar het buitenland – maar kunt u (gewoon) terecht in Drenthe op Hof van Saksen! Naast de drie spectaculaire waterglijbanen is er ook een lange wildwaterglijbaan en zijn er twee zwembaden en twee bubbelbaden. Kortom, we tippen Hof van Saksen voor gezinnen, waarvan de tieners echte waterratten zijn.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.