Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen beschikt over zo’n 30 attracties en vinden er dagelijks live shows plaats. Het attractiepark is onderverdeeld in thema’s, die elk beschikken over spannende en verrassende attracties! Maak een spannende rit in de ‘Thunder Loop’ en de ‘The Eagle’. Kriebels in de buik krijgt u tijdens de ‘Free Fall’ en stap in een boomstam en maak een spannend ritje op de wildwaterrivier. De nieuwste attractie is het waterpark ‘Aqua Mexicana’ met een supergroot bubbelbad. 

Adres: Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen
Website: Attractiepark Slagharen

Bungalowparken nabij

Attractiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen

Kom genieten op attractie- en vakantiepark Slagharen. Hier staan 40 attractie's en het waterpark Aqua Mexicana op u te wachten. Nu het mooiste, u kan ook blijven slapen.

Ponyparkcity

Zijn uw kinderen dol op pony's, dan is Ponyparkcity ideaal! Bij elk huisje krijgt u een pony en staat het park bol van de voorzieningen in western stijl.

Het Stoetenslagh

Beleef de ultieme gezinsvakantie op Stoetenslagh. Neem een duik in het binnenzwembad met zandstrandje. Supergaaf is ook de recreatievijver en het indoor strand.

Vakantiepark Rheezerwold

Kinderen vermaken zich prima met tal van speel- en sportcombinaties. Daarnaast is het volop genieten in het binnen- en buitenzwembad.

De Zandstuve

De Zandstuve het park met goede reviews en faciliteiten als een binnen- en buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een animatieteam. Perfect voor een familievakantie!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.