Attractiepark Slagharen

In het wervelende Attractiepark Slagharen word je verrast met wel ruim 40 attracties, shows en parades. Hier is het één groot feest voor de hele familie. Het park is onderverdeeld in zes thema’s: Wild West, Indian, Yellowstone, Mexican, Mardi Gras en Jules Verne.

Durf jij in de achtbaan de Looping Star? Of beleef je liever een 4D filmavontuur? Er zijn bovendien allerlei soorten accommodaties om te overnachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een nachtje doorbrengen als een echte indiaan in een wigwam?

Het park is geopend van begin april tot begin november. De openingstijden kunnen variëren.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Bungalowparken nabij Attractiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen

Kom genieten op attractie- en vakantiepark Slagharen. Hier staan 40 attractie’s en het waterpark Aqua Mexicana op u te wachten. Nu het mooiste, u kan ook blijven slapen.

Lees meer
Ponyparkcity

Wilt u wel eens wat anders dan een (gewoon) vakantiepark en zijn uw kinderen dol op paarden, dan is Ponyparkcity perfect!

Lees meer
Het Stoetenslagh

Beleef de ultieme gezinsvakantie op Stoetenslagh. Neem een duik in het binnenzwembad met zandstrandje. Supergaaf is ook de recreatievijver en het indoor strand.

Lees meer
Vakantiepark Rheezerwold

Kinderen vermaken zich prima met tal van speel- en sportcombinaties. Daarnaast is het volop genieten in het binnen- en buitenzwembad.

Lees meer
De Zandstuve

De Zandstuve het park met goede reviews en faciliteiten als een binnen- en buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een animatieteam. Perfect voor een familievakantie!

Lees meer
’t Hooge Holt

Plonzen in het binnenzwembad, ravotten in de indoorspeeltuin ‘Mad Monkey Jungle’ en met de kinderen bowlen. Een prima familie vakantiepark in het Vechtdal.

Lees meer
Sprookjescamping

Sprookjescamping de Vechtstreek is een populaire 5-sterren camping. Dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad en is er het jaarrond animatie voor alle leeftijden.

Lees meer
Villaparc Schoonhovenseland

Villaparc Schoonhovenseland is een villapark met slechts 30 boerderij villa’s, die veel privacy bieden. Hierdoor is het perfect voor, jonge gezinnen en rust- en fietsliefhebbers.

Lees meer
Het Nolderwoud

Voor kinderen is bungalowpark het Nolderwoud een heerlijk vakantieadresje. Hier kunnen ze ongestoord buiten spelen, in de vrij natuur, terwijl u ontspant in de sauna.

Lees meer
Beerze Bulten

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad, naar het konijnenveld of bezoek eerst de indoorspeeltuin. Op Beerze Bulten is het lastig om te kiezen.

Lees meer