Vakantiepark Slagharen

Kom genieten op attractie- en vakantiepark Slagharen. Hier staan 40 attractie’s en talloze live shows op uw te wachten. Of wat dacht u van het geweldige waterpark Aqua Mexicana? Nu het mooiste, u kan blijven slapen in een echte wigwam of in een cowboy cottage.

  • Tot de verbeelding sprekende thema vakantiehuisjes
  • Geniet van de spectaculaire attracties van Slagharen
  • Waterpark Aqua Mexicana met 500 meter aan glijbanen!

Vind de beste prijs voor: Vakantiepark Slagharen

Vakantiepark Slagharen

Attractie- en vakantiepark Slagharen is uitgegroeid tot één van de meest complete attractieparken van Nederland, met ruim 40 spetterende attracties, live shows en een luxe waterpark in Mexicaanse sfeer. Zeker voor kinderen is Attractie- en vakantiepark Slagharen een ware belevenis. Welk kind droomt er nu niet van om heel eventjes een attractiepark in de achtertuin te hebben. Bovendien kunt u slapen in een echte wigwam of een cowboy cottage.

Wat is er te doen op vakantiepark Slagharen?

Jong en oud vermaken zich prima op attractie- en vakantiepark Slagharen. Het attractiepark beschikt over zo’n 40 attracties en zijn er diverse live shows. Waan u voor eventjes in Mexicaanse sferen in het te gekke waterpark met twee waterspeeltuinen, een groot subtropisch zwembad met maar liefst 10 waterglijbanen, twee sprayparken en een mega groot bubbelbad. Natuurlijk is ook aan de allerkleinste gasten gedacht. Ze kunnen spelen en spetteren in een apart en veilig gedeelte, terwijl u als ouder vanaf het terras een oogje in het zeil kunt houden.

Nog meer vermaak vindt u uiteraard in het attractiepark. Hier staan maar liefst 40 attracties op u te wachten. Maak een spannende rit in de ‘Thunder Loop’ en de ‘The Eagle’. Kriebels in de buik krijgt u tijdens de ‘Free Fall’ en echte avonturiers stappen in een boomstam en maken een ritje op de wildwaterrivier. Gaaf is ook de achtbaan ‘Gold Rush’. Deze achtbaan gaat van 0 naar 95 kilometer per uur, in drie lanceringen en gaat u tijdens het ritje, twee keer over de kop. Wie durft? Naast de attracties kunt u ook genieten van live shows, parades en straatentertainment.

Na een gezellig dagje op attractiepark Slagharen, kunt u bij een groot aantal eetgelegenheden terecht voor een gezellig diner of een snelle hap. Wat dacht u van een pizza, een lekkere steak of een snack? Maar ook een ijsje of een puur oud-Hollands gebakje is mogelijk. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf uw maaltijd te koken in uw accommodatie. Het aanbod aan accommodaties op vakantiepark Slagharen is zeer divers, zo kunt u slapen in een wigwam, een luxe Nevada cottage met bubbelbad of in de nieuwe Roccoon lodges.

Voorzieningen

  • 40 attracties en live shows
  • Diverse restaurants
  • Overdekt zwembad
  • Vrije toegang tot de diverse voorstellingen

Plattegrond Vakantiepark Slagharen

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Slagharen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Slagharen

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.