Het blotevoetenpad van de Christoffelhoeve

Zoekt u een ontspannen en niet alledaags uitje? Wat dacht u van een wandeling over het eerste blotevoetenpad in Noord Brabant, gelegen op de Christoffelhoeve in Elsendorp. Direct na de gastvrije ontvangst trekt u uw schoenen en sokken uit en maakt u een wandeling over het twee kilometer lange blotevoetenpad. Bijzonder, anders en ontspannend, want het voelt gewoon heel bijzonder – het kriebelend gras onder uw voeten en het zand tussen uw tenen. Een gezonde en leuke ervaring voor het hele gezin. Bovendien is het ook mogelijk om een wandeling over het blotevoetenpad te combineren met een partijtje boerengolf, jeu de boules of klootschieten.

Adres: Zeelandsedijk 35, 5424TL Elsendorp
Website: De Christoffelhoeve

Bungalowparken nabij

Het blotevoetenpad van de Christoffelhoeve

Vakantiepark De Bergen

Vakantiepark De Bergen is een populair vakantiepark. De absolute trots is het strandbad met zandstrand. Maar ook de binnenspeeltuin en de elektrische motors zijn top!

De Ullingse Bergen

De Ullingse Bergen is het vakantieadres voor mensen die willen genieten van hun welverdiende rust. Maar ook jonge gezinnen zijn welkom!

De Vers

Fietsen, wandelen en geniet van de rust op het platteland. U heeft het allemaal binnen handbereik. En ook Landal De Vers, heeft veel te bieden.

Park de Peel

Brabantse gastvrijheid en vele fiets- en wandelroutes langs de natuur. Dit beleef je op Bospark De Bikkels, gelegen in, hoe kan het ook anders 'de Bikkelse bossen'.

Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.