Boerderij Polderzicht

Houdt u van de sfeer van het boerenleven? Dan moet u op woensdag of op zondag op het platteland van Ouderkerk zijn! Strijk neer op het terras van Boerderij Polderzicht. Hier kunt u op een ontspannen manier het leven op het platteland ontdekken, onder het genot van verse muntthee of een cappuccino. Van het buitenleven krijgt u natuurlijk ook trek. Daarom maken ze hier ook graag ambachtelijke broodjes voor uw klaar. De kinderen kunnen zich ondertussen naar hartenlust uitleven op het boerenerf. Er staan skelters, steps, kinderfietsjes en trekkertjes voor ze klaar. Ook springen op de trampoline, spelen in de speeltuin of een partijtje voetballen op het voetbalveld is mogelijk. In de schuur kan geravot worden in het stro. Hier treffen ze bovendien ook een kleine glijbaan en grappige skippy koeien aan.

Adres: Polderweg 23, Ouderkerk aan de Amstel
Website: Boerderij Polderzicht

Ervaar ook het boerenleven

Het is eveneens mogelijk om meer te leren over de boerderij. Hebben de kippen al eieren gelegd? Of boek een excursie om de koeien en kalfjes te aaien, te voeren en te verzorgen en om de polder in te gaan, samen met de boer. Op Boerderij Polderzicht kunt u ook met vrienden of familie een spelletje boerengolf spelen, met een houten club met klomp en een bal, in de polder De Ronde Hoep. Pas op voor de koeienvlaaien en sloten! Sluit de dag hier af met Ouderkerks Goud en Kek bier van de tap! Kom langs en ervaar een wel heel bijzonder dagje uit!

Bungalowparken nabij

Boerderij Polderzicht

Europarcs Het Amsterdamse Bos

Europarcs Het Amsterdamse Bos, omgeven door de natuur van het Amsterdamse Bos, maar ook Amsterdam ligt binnen handbereik. Ideaal, want zo biedt dit vakantiepark het beste van twee werelden.

EuroParcs Spaarnwoude

In Natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt EuroParcs Spaarnwoude. In de omliggende natuur kunt u wandelen en fietsen. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij.

EuroParcs Poort van Amsterdam

Naar Amsterdam of Haarlem? Of met een boot het water op? Het is hier mogelijk. Na een dag oer-Hollands genieten, duikt u het zwembad in en komt u tot rust in de sauna.

EuroParcs Buitenhuizen

In natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude zijn veel wandel- en fietsroutes. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en ontspan in de sauna.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.