Bungelland

Bungelland in Rotterdam is een vrolijke binnenspeeltuin, waar kinderen volop klauter-, spring-, klim- en glijplezier kunnen beleven. Met name kinderen tot 12 jaar kunnen hier uren spelen. Daarbij is ook aan de allerkleinsten gedacht. Zij kunnen terecht in de aparte en veilige peuterzone. Ouders kunnen plaats nemen op het terras om van hieruit een oogje in het zeil te houden. Een hapje en een drankje? Geen probleem! Ook heel fijn, de tijdschriften liggen klaar en de wifi is gratis.

Adres: Koperstraat 17, 3067 GL Rotterdam
Website: Bungelland

Bungalowparken nabij Bungelland

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Lees meer
De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Lees meer
Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer