Concert in de buitenlucht

Naast de mooie natuur in de Achterhoek vind je er ook cultuur! In de gemeente Ooste Gelre organiseert Stichting Paaspop Klassiek klassieke concerten. Twee maal per jaar grote concerten in de St Werenfriduskerk te Zieuwent. Op Goede Vrijdag de Matthäus Passion en in de kersttijd een kerstconcert. Daarnaast vinden er in het zomerseizoen drie kleinere concerten in de buitenlucht plaats. Dit zijn laagdrempelige concerten op bijzonder fraaie locaties, de boerenerfconcerten. Zie voor meer informatie en datums van concerten de website van Paaspop Klassiek

Adres: St Werenfriduskerk: Dorpsstraat 41 7136 LG Zieuwent
Website: Paaspop Klassiek

Bungalowparken nabij

Concert in de buitenlucht

Résidence Lichtenvoorde

Neem een duik in het binnenzwembad, daag uw kinderen uit op de bowlingbaan en verken de Achterhoek. Nagenieten doet u in een van de chalets.

Vakantiepark de Twee Bruggen

De Twee Bruggen is de bestemming voor een familievakantie. Duik in het binnen- of buitenzwembad en verken de Achterhoek via een kanoën tocht op 'de Slinge'.

In Den Olden Bongerd

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich direct thuis voelen op Buitenplaats In Den Olden Bongerd. Geen drukte, op dit kleinschalig vakantieadresje, heerst rust.

Vreehorst

De Vreerhorst ligt in het dorpje Winterswijk in de Achterhoek. Bij wat minder weer bent u welkom in het binnenzwembad, terwijl de jonge gasten veilig spetteren in het peuterbad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.