Dierenrijk Europa

Met de hele familie een dagje tussen de dieren vertoeven kan bij het Dierenrijk in Nuenen bij Eindhoven. Wandel langs dieren als Siberische tijgers, ijsberen en zeehonden. Je vindt hier ook veel leuke klim-en klautertoestellen en attracties voor de jongste bezoekertjes. Een dagje meehelpen als dierenverzorger kan ook, informeer naar de kinderarrangementen. Regelmatig worden er speciale evenementen en themadagen georganiseerd.

Er is een restaurant en een kiosk waar de honger en dorst gestild kunnen worden. Het Dierenrijk is het hele jaar open van 10:00 tot 17:00 en in juli en augustus zelfs tot 19:00.

Baroniehei
Nuenen

Bungalowparken nabij Dierenrijk Europa

Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer
Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Lees meer
Bospark de Bikkels

Brabantse gastvrijheid en vele fiets- en wandelroutes langs de natuur. Dit beleef je op Bospark De Bikkels, gelegen in, hoe kan het ook anders ‘de Bikkelse bossen’.

Lees meer