Dierenrijk Europa

Met de hele familie een dagje tussen de dieren vertoeven kan in het Dierenrijk in Nuenen. Wandel langs dieren als Siberische tijgers, ijsberen en zeehonden. Kinderen kunnen middels een speurtocht op ontdekking en ook zijn er klim-en klautertoestellen voor de jongste bezoekertjes. Regelmatig worden er ook speciale evenementen en themadagen georganiseerd en ook een restaurant ontbreekt niet!

Adres: Baroniehei 1, 5731 RG Mierlo

Bungalowparken nabij Dierenrijk Europa

Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer
Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Lees meer
Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
Vakantiepark Weerterbergen

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Lees meer