Duinrell

Van een dagje Duinrell worden de kinderen pas echt blij, want Duinreel biedt het beste van twee werelden: een attractiepark en een glijbanenparadijs. Urenlang zwemmen en glijden in het grootste glijbanenparadijs van Europa, terwijl het attractiepark beschikt over meer dan veertig attracties voor jong en oud. Duinrell is leuk voor een dagje. Maar u kunt er ook voor kiezen om een bungalow te boeken op vakantiepark Duinrell – u krijgt dan gratis toegang tot zowel het Tikibad als het pretpark. 

Adres: Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar
Website: Vakantiepark Duinrell 

Bungalowparken nabij

Duinrell

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Park Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.