Duinrell

Duinrell is een te gek dagje uit voor het hele gezin. Verken het spectaculaire Tikibad met zijn 11 sensationele glijbanen.Ook in het attractiepark van Duinrell staan veel attracties in het teken van water, zoals de glijbaan de Aqua Shute en de zweefmolen de Aqua Swing. De echte durfals maken een ritje in de achtbaan de Falcon. Voor de allerkleinsten is er de Minitrein en het Kikkerrad.

Ontdek wat er nog meer te beleven valt tussen half april en eind oktober. In juli en augustus is het attractiepark geopend van 10:00 tot 18:00 en het Tikibad tot 22:00.

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Bungalowparken nabij Duinrell

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Vakantiepark Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Lees meer
Vakantiepark Koningshof

Koningshof ligt tussen de kleurrijke bollenvelden van Rijnsburg, die in het voorjaar een lust voor het oog zijn. Bovendien ligt het Noordzeestrand op slechts 5 kilometer.

Lees meer
Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer