Eetcafé Ald Vors

Eetcafé Ald Vors ligt in het dorpje Broekhuizenvorst, vlakbij de Maas en Arcen. Een schitterende streek die uitnodigt tot lange wandelingen en fietstochten. Leuk op een van deze tochten, is een oversteek met ‘het pontje’ over de Maas. Na een lange wandel- of fietstocht bent u welkom in het huiselijke eetcafé Ald Vors, voor een kopje koffie met gebak. Maar ook voor een diner bent u bij Eetcafé Ald Vors, aan het juiste adres. Op de menukaart staan zowel kinder- en vleesgerechten als streekproducten. Proef eens het ‘Limburgs zoorvleisj’ of de gerechten met asperges. Tevens heeft eetcafé Ald Vors ook een bier- en wijnkaart.

Adres: Broekhuizerweg 4, 5871 AC Broekhuizenvorst

Bungalowparken nabij Eetcafé Ald Vors

Roompot Klein Vink

Roompot Klein Vink is gelegen bij het dorpje Arcen en ligt het Thermaalbad Arcen naast het park. Kinderen genieten in het overdekt zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Résidence Klein Vink

Verken de prachtige Limburgse natuur of geniet van de faciliteiten op Résidence Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Roompot Resort Arcen

Resort Arcen staat garant voor een super vakantie. Het vakantiepark is ruim opgezet, kindvriendelijk en met meer dan voldoende vertier voor jong en oud!

Lees meer
Recreatiepark Maas en Bos

Duik in het buitenzwembad en ravot in de speeltuin. Op pad? Zowel een Duits als een Nederlands pretpark vindt u in de omgeving.

Lees meer
Park de Witte Vennen

De Witte Vennen is een goed beoordeeld vakantiepark. Dit is niet voor niets! Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel en ook de voorzieningen zijn top!

Lees meer
Het Meerdal

Familiepret beleeft u op Het Meerdal. Met uitgebreide faciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sportvoorzieningen.

Lees meer
Limburgse Peel

Limburgse Peel is een kindvriendelijk vakantiepark. Dolle waterpret in het tropische zwemparadijs,maak gebruik van de vele sport- en spelvoorzieningen en bezoek Toverland.

Lees meer