Foto in Volendamkostuum

Volendam en klederdracht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Een mooie foto in Volendamse klederdracht is daarom een geweldig aandenken aan uw bezoekje aan Volendam. Want niet alleen de foto is mooi, ook de ervaring van het maken van de foto is superleuk! Voor een uitstekende foto in een echt Volendams kostuum, moet u bij Foto de Boer zijn, gelegen in hartje Volendam, op de beroemde Volendamse Dijk! Hier gaat u in een echt authentiek en gedragen kostuum, van meer dan 40 jaar op de foto. Samen met de familie of alleen de kinderen. Bijna alles is mogelijk! Uw fotograaf is Paulien de Boer en samen met haar team zorgt ze ervoor, dat het een mooie foto en dus een geweldig aandenken wordt. Voor een gewone familiefoto kunt u zo binnen lopen. Wilt u met een grote groep op de foto, dan is het raadzaam om een afspraak te maken. Goed om te melden: De prijzen voor een foto in Volendams kostuum zijn bij Foto de Boer lekker laag!

Foto in Volendammer klederdracht
Adres: Haven 82, 1131 ET Volendam

Bungalowparken nabij Foto in Volendamkostuum

Landal Volendam

Landal Volendam is een rustig vakantiepark dat gelegen is aan het Markermeer in Volendam. Volendam centrum en de haven liggen op wandelafstand.

Lees meer
Marinapark Volendam

Gebouwd in typisch Volendamse stijl en gelegen pal aan het IJsselmeer in Volendam. Met een eigen jachthaven, zandstrandje en een overdekt zwembad en peuterbad.

Lees meer
Resort Poort van Amsterdam

Naar Amsterdam of Haarlem? Of met een boot het water op? Het is hier mogelijk. Na een dag oer-Hollands genieten, duikt u het zwembad in en komt u tot rust in de sauna.

Lees meer