Foto in Volendamkostuum

Volendam en klederdracht zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! Een mooie foto in Volendamse klederdracht is daarom een geweldig aandenken aan uw bezoekje aan Volendam. Want niet alleen de foto is mooi, ook de ervaring van het maken van de foto is superleuk! 

Adres: Haven 82, 1131 ET Volendam
Website: Foto in Volendamkostuum

Bijna 100 jaar foto’s in klederdracht

Voor een uitstekende foto in een echt Volendams kostuum, moet u bij Foto de Boer zijn, gelegen in hartje Volendam, op de beroemde Volendamse Dijk! Hier gaat u in een echt authentiek en gedragen kostuum, van meer dan 40 jaar op de foto. Samen met de familie of alleen de kinderen. Bijna alles is mogelijk! Uw fotograaf is Paulien de Boer en samen met haar team zorgt ze ervoor, dat het een mooie foto en dus een geweldig aandenken wordt. Voor een gewone familiefoto kunt u zo binnen lopen. Wilt u met een grote groep op de foto, dan is het raadzaam om een afspraak te maken.

Bungalowparken nabij Foto in Volendamkostuum

Landal Volendam

Landal Volendam is een rustig vakantiepark dat gelegen is aan het Markermeer in Volendam. Volendam centrum en de haven liggen op wandelafstand.

Lees meer
Marinapark Volendam

Gebouwd in typisch Volendamse stijl en gelegen pal aan het IJsselmeer in Volendam. Met een eigen jachthaven, zandstrandje en een overdekt zwembad en peuterbad.

Lees meer
Resort Poort van Amsterdam

Naar Amsterdam of Haarlem? Of met een boot het water op? Het is hier mogelijk. Na een dag oer-Hollands genieten, duikt u het zwembad in en komt u tot rust in de sauna.

Lees meer
Westerkogge

Westerkogge is een gemoedelijk park met een buitenzwembad. Spring op de fiets en ontdek de omgeving of huur een boot en vaar het Markermeer op.

Lees meer
Villapark De Rijp

De Rijp biedt voor de hele familie vertier; van speeltuin tot wellness en van een binnenzwembad tot bootverhuur! Bovendien ligt het Hollandse landschap aan uw voeten.

Lees meer
EuroParcs Resort Markermeer

Resort Markermeer is gelegen aan het Markermeer en de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers! Maak een boottocht of duik bij mooi weer in het meer.

Lees meer
Droompark Spaarnwoude

In Natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt DroomPark Spaarnwoude. In de omliggende natuur kunt u wandelen en fietsen. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij.

Lees meer