Het Fries Museum

Het Fries Museum behoort tot de meest indrukwekkende regionale musea van Nederland! De moeite waard dus als bestemming voor een uitstapje. Hier wordt Friesland in al zijn facetten belicht, denk aan de geschiedenis en Friese kunst en cultuur. Het museum telt ruim 170.000 voorwerpen. Er is een belangrijke zilvercollectie, een uitgebreide textielcollectie en werken van kunstenaars als Adriaan van Cronenburg, Lambert Jacobsz en Christoffel Bisschop. Kom zelf een kijkje nemen om te zien wat er nog meer te bewonderen valt.

Adres: Wilhelminaplein 92, 8911 BS Leeuwarden
Website: Het Fries Museum

Bungalowparken nabij

Het Fries Museum

Vakantiepark It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Waterpark Alde Feanen

Op Waterpark Alde Feanen liggen de Friese wateren voor uw voordeur! Na zo'n actief dagje op het water is het heerlijk thuiskomen in uw luxe waterwoning die van alle gemakken is voorzien.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.