Recreatiepark Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren ligt in het Friese Akkrum. Het is bij uitstek een vakantiepark voor watersporters. Met een eigen aanlegsteiger voor de deur en de Friese wateren aan uw voetenIdeaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

 • Sfeervolle watervilla's aan het water
 • Op het park is een fiets- en bootverhuur aanwezig
 • U wandelt in 5 minuten naar het sfeervolle Akkrum

Boek hier Recreatiepark Tusken de Marren:

Recreatiepark Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren is gelegen in Akkrum nabij Sneek en is perfect voor zowel watersport- als fietsliefhebbers. Spring op de fiets en volg de vele routes, die u langs monumentale boerderijen en steden zoals Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. Bezoek ook zeker Leeuwarden! De kinderen (én ouders) zullen ook het Kameleondorp Terherne fantastisch vinden. Of wat dacht u van de Sneekweek? Een 6-daags zeilevenement, wat plaats vindt in augustus.

Wat is er te doen op Tusken de Marren?

Recreatiepark Tusken de Marren is een walhalla voor watersportliefhebbers! Want Tusken de Marren ligt niet alleen direct aan het water, het recreatiepark is ook omgeven door het water van de Meinesleat, welke de verbinding vormt van het Sneekermeer en rivier Boarn. Bovendien hebben alle bungalows ook een eigen aanlegsteiger. U vaart dus zo vanaf uw eigen bungalow, zo de weidse wateren van Friesland op. Ideaal! Heeft u geen eigen boot, geen probleem, want deze kunt u huren. Zo kunt u kiezen voor een motor- of een roeibootje. Vist u graag, vanaf uw eigen steiger kunt u ook prima vissen.

Tusken de Marren is dus perfect voor watersportliefhebbers: eindeloos varen over de Friese Meeren en zwemmen in het open water. Maar ook (jonge) kinderen zullen zich op Tusken de Marren prima amuseren. Zo is er een buitenspeeltuin, een trampoline en kunnen ze een skelter huren. In het hoogseizoen is er ook een animatieteam aanwezig. Bij mooi weer is het klein zandstrandje ook een heerlijk plekje. Maar vergeet ook niet om er op uit te trekken, Sneek en Leeuwarden liggen vlakbij. Heeft u vragen of wilt u goede tips voor uitstapjes, dan staat het personeel van de receptie voor u klaar.

Na een dagje varen op de Friese wateren is het heerlijk thuis komen, in de ruime vrijstaande vakantiebungalows, die alle gelegen zijn aan het water en beschikken over een privé-aanlegsteiger. Natuurlijk zijn de vakantiebungalows van alle gemakken voorzien en heeft u gratis wifi. Recreatiepark Tusken de Marren beschikt wel niet over een eigen eetgelegenheid of een parkwinkel. Hiervoor moet u een van de omliggende dorpjes opzoeken of wat dacht u van het pittoreske Akkrum? Dit dorpje heeft verschillende restaurants en een gezellige dorpskern met winkels.

Wilt u genieten van zowel luxe als watersport? Dan zijn de watervilla’s op Tusken de Marren met sauna en buitenspa wat u zoekt!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie
 • WiFi op park (gratis)

Sport/Spel

 • Aanlegsteiger boot
 • Boothelling en bootverhuur
 • Speeltuin
 • Trampoline
 • Vismogelijkheden

Plattegrond Recreatiepark Tusken de Marren

Bekijk hier de plattegrond van de Recreatiepark Tusken de Marren (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Recreatiepark Tusken de Marren

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.