Havenresort Terherne

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Havenresort Terherne is perfect voor watersporters door de unieke  ligging: tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. U bent welkom met u eigen boot of huur een boot en ga een dagje varen! Gooi uw hengel uit en neem een frisse duik in een van de Friese meren

havenresort-terherne-2
havenresort-terherne-4
havenresort-terherne-6
havenresort-terherne-12
havenresort-terherne-10
havenresort-terherne-8
havenresort-terherne-7
havenresort-terherne-3
havenresort-terherne-1

Havenresort Terherne

Havenresort Terherne ligt in Friesland in het gelijknamige dorpje, dat bekendstaat om zijn schilderachtige uitstraling. Waterliefhebbers zijn hier de koning te rijk, vanwege de ligging aan het Sneekermeer en de Terhernster poelen. U kijkt uit over de klassieke schepen in de haven. Naast bootje varen, leent het gebied van het Sneekermeer zich voor mooie wandel- en fietstochten. Geniet van de bijzondere vogelsoorten die u tegenkomt. Een bezoek aan Leeuwarden en Sneek is ook aan te raden.

Wat is er te doen op Roompot Havenresort Terherne?

Liefhebbers van varen en watersport voelen zich meteen thuis op Havenresort Terherne. Misschien heeft u een eigen boot? Dan kunt u deze gewoon meenemen en aanleggen in de haven van het vakantiepark! De haven vormt het centrum van dit waterrijke vakantiepark. Heeft u geen eigen boot? Begeef u dan naar de bootverhuur voor een onvergetelijk dagje skûtsjesilen. U kunt hier ook ontspannen vissen. U heeft zelfs vismogelijkheden bij uw accommodatie. Op Havenresort Terherne is eveneens een fietsverhuur aanwezig. Kinderen kunnen ravotten in de speeltuin, op het voetbalveld en bij mooi weer zwemmen en dobberen in de haven.

Bij Roompot Havenresort Terherne kunt u kiezen uit drie type vakantieaccommodaties: een havenwoning, een havenappartement of een mindervalide havenwoning. Ze zijn allemaal modern ingericht en voorzien van gemakken als een volledig uitgeruste keuken. Er is ook een flatscreen televisie en gratis wifi. Alle accommodaties beschikken over een balkon met tuinmeubilair. De ideale plek om relaxed van het uitzicht over het water te genieten! Verder is er bij elk verblijf plek voor het parkeren van één auto. Op Havenresort Terherne zijn geen horecagelegenheden. Maar dat is geen probleem, want er liggen voldoende restaurants en cafés op wandelafstand van het park.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Bootverhuur en jachthaven

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Elektrische fiets-verhuur
  • Fietsverhuur
  • Speeltoestel(len)
  • Speeltuin(en)
  • Vismogelijkheden
  • Voetbalveld

Bungalowparken nabij Havenresort Terherne

Waterpark Terherne

Waterpark Terherne is gelegen in Terherne. De luxe vrijstaande villa’s hebben een aanlegsteiger. Heeft u een passie voor watersport, dan is dit een uitstekende keuze.

Lees meer
Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Lees meer
Waterpark Sneekermeer

Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer perfect! Alle bungalows liggen aan het water, hebben een aanlegsteiger en een vaarverbinding met het Sneekermeer.

Lees meer
Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Lees meer
Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is hèt perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers! Thuiskomen doet u in de luxe waterwoningen met een eigen aanlegsteiger.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Havenresort Terherne

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.

Doorzomeren | Verleng het zomerse gevoel!

Geniet in september of oktober van een voordelige vakantie bij Roompot. Of u nu op zoek bent naar rust, ruimte en natuur of juist een actieve vakantie, er is voor elk wat wils. Bekijk het aanbod en ga voordelig genieten op een Roompot vakantiepark.

Info & boeken