Havenresort Terherne

Havenresort Terherne is perfect voor watersporters door de unieke  ligging: tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. U bent welkom met u eigen boot of huur een boot en ga een dagje varen! Gooi uw hengel uit en neem een frisse duik in een van de Friese meren

 • Vlak bij het Sneekermeer, Sneek en Heerenveen
 • Verblijf in een havenwoning met uitzicht op het water
 • Jachthaven, bootverhuur, (elektrische) fietsverhuur

Vind de beste prijs voor: Havenresort Terherne

Havenresort Terherne

Havenresort Terherne ligt in Friesland in het gelijknamige dorpje, dat bekendstaat om zijn schilderachtige uitstraling. Waterliefhebbers zijn hier de koning te rijk, vanwege de ligging aan het Sneekermeer en de Terhernster poelen. U kijkt uit over de klassieke schepen in de haven. Naast bootje varen, leent het gebied van het Sneekermeer zich voor mooie wandel- en fietstochten. Geniet van de bijzondere vogelsoorten die u tegenkomt. Een bezoek aan Leeuwarden en Sneek is ook aan te raden.

Wat is er te doen op Havenresort Terherne?

Liefhebbers van varen en watersport voelen zich meteen thuis op Havenresort Terherne. Misschien heeft u een eigen boot? Dan kunt u deze gewoon meenemen en aanleggen in de haven van het vakantiepark! De haven vormt het centrum van dit waterrijke vakantiepark. Heeft u geen eigen boot? Begeef u dan naar de bootverhuur voor een dagje skûtsjesilen. U kunt hier ook vissen. U heeft zelfs vismogelijkheden bij uw accommodatie. Op Havenresort Terherne is eveneens een fietsverhuur aanwezig. Kinderen kunnen ravotten in de speeltuin, op het voetbalveld en bij mooi weer zwemmen en dobberen in de haven.

Bij Havenresort Terherne kunt u kiezen uit drie type vakantieaccommodaties: een havenwoning, een havenappartement of een mindervalide havenwoning. Ze zijn allemaal modern ingericht en voorzien van gemakken als een volledig uitgeruste keuken. Alle accommodaties beschikken over een balkon met tuinmeubilair. De ideale plek om relaxed van het uitzicht over het water te genieten! Op Havenresort Terherne zijn geen horecagelegenheden. Maar dat is geen probleem want er liggen voldoende restaurants en cafés op wandelafstand van het waterpark.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Bootverhuur en jachthaven

Horeca

 • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Elektrische fiets-verhuur
 • Fietsverhuur
 • Speeltoestel(len)
 • Speeltuin(en)
 • Vismogelijkheden
 • Voetbalveld

Plattegrond Havenresort Terherne

Bekijk hier de plattegrond van de Havenresort Terherne (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Havenresort Terherne

Aanbiedingen

Last-minute vakantie bij Summio

Wilt u een heerlijke last-minute vakantie in Nederland boeken? Kies voor een last-minute vakantie bij Summio Parcs en u profiteer van scherpe prijzen. 

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.