Het Koffer

Wandelliefhebbers die van wat uitdaging houden, zijn in Zuid-Limburg aan het juiste adres. Glooiende heuvels, kronkelende wegen en (groene) weilanden afgewisseld met bossen en pittoreske dorpjes, waar altijd wel een gezellig terrasje te vinden is. Een van die gezellige terrassen is het terras van Het Koffer. Hier bent u altijd welkom.

Adres: Grijzegraaf 14, 6245 KG Eijsden
Website: Het Koffer

Het perfecte rustpunt in Zuid-Limburg

Onder de druiven en bloeiende oleanders kunt u genieten van een koel drankje, een biertje of koffie met een stuk echte Limburgse vlaai. Heerlijk! Trek gekregen, bij Het Koffer staan ook streekgerechten en tapas op de menukaart. U kunt uw wandeling weer vervolgen, maar Het Koffer heeft zelf ook diverse mooie wandelroutes voor u klaarliggen. Leuk om te weten: Het Koffer heeft het meest zuidelijk gelegen terras van Nederland.

Bungalowparken nabij Het Koffer

Landal de Waufsberg

Landal de Waufsberg is gelegen middenin het kloppende hart van het Limburgse Heuvelland. Voor natuur, wandel- en fietsliefhebbers een walhalla.

Lees meer
Vakantiewoningen Natuurschoon

Vakantiewoning Natuurschoon is het perfecte vakantieadres als u voor eventjes het hectische en drukke leven van allendag wil ontvluchten.

Lees meer
Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

Lees meer
Dormio Resort Maastricht

Welkom in het kloppend hart van Limburg! Welkom op Resort Maastricht. Hier in het hart van Zuid-Limburg kunt u heerlijk rustig en luxe vakantie vieren.

Lees meer
Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Lees meer
Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Lees meer
Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer
Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer
Reevallis

Landal Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Lees meer