Het Koffer

Wandelliefhebbers die van wat uitdaging houden, zijn in Zuid-Limburg aan het juiste adres. Glooiende heuvels, kronkelende wegen en (groene) weilanden afgewisseld met bossen en pittoreske dorpjes, waar altijd wel een gezellig terrasje te vinden is. Een van die gezellige terrassen is het terras van Het Koffer. Hier bent u altijd welkom.

Adres: Grijzegraaf 14, 6245 KG Eijsden
Website: Het Koffer

Het perfecte rustpunt in Zuid-Limburg

Onder de druiven en bloeiende oleanders kunt u genieten van een koel drankje, een biertje of koffie met een stuk echte Limburgse vlaai. Heerlijk! Trek gekregen, bij Het Koffer staan ook streekgerechten en tapas op de menukaart. U kunt uw wandeling weer vervolgen, maar Het Koffer heeft zelf ook diverse mooie wandelroutes voor u klaarliggen. Leuk om te weten: Het Koffer heeft het meest zuidelijk gelegen terras van Nederland.

Bungalowparken nabij

Het Koffer

Landal de Waufsberg

Landal de Waufsberg is gelegen middenin het kloppende hart van het Limburgse Heuvelland. Voor natuur, wandel- en fietsliefhebbers een walhalla.

Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

Roompot Gulpen

Midden in de heuvels van Zuid-Limburg ligt Qurios Gulpen. Geniet van het schitterende uitzicht, wandelen en fietsen of bezoek een van de vele daguitjes.

EuroParcs Poort van Maastricht

Europarcs Poort van Maastricht biedt het jaarrond vakantiepret! Welk seizoen ook, dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad. Maar ook de omgeving: Zuid-Limburg is geweldig!

Dormio Resort Maastricht

Welkom in het kloppend hart van Limburg! Welkom op Resort Maastricht. Hier in het hart van Zuid-Limburg kunt u heerlijk rustig en luxe vakantie vieren.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.