Hollema bootverhuur

De beste manier om Nationaal Park De Alde Faenen in Friesland te verkennen is door een boot te huren. Daarvoor begeeft u zich naar Hollema Bootverhuur in Eernewoude. Hier heeft u de keuze uit verschillende soorten boten. Waar kiest u voor? Voor een sloep of een open motorboot? Waar u ook voor kiest, u heeft voor geen van de boten een vaarbewijs nodig.

Adres: Tsjerkepaed 5, 9264 TG  Earnewâld
Website: Hollema bootverhuur

Lekker actief het water op

Nationaal Park De Alde Faenen bestaat uit uitgestrekte veengebieden met meren en plassen. Er is dus geen betere manier om dit gebied te verkennen dan per boot. Behalve boten en kano’s, kunt u bij Hollema ook fietsen huren, voor zowel kleine als grote groepen. U krijgt er bovendien een fietsroute bij met diverse afstanden. Wilt u een tochtje maken van 12 km of gaat u voor de 50 km? Onderweg komt u bezienswaardigheden tegen, zoals een vogelkijkhut, het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen en een ooievaarsstation.

Bungalowparken nabij

Hollema bootverhuur

Vakantiepark It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Waterpark Alde Feanen

Op Waterpark Alde Feanen liggen de Friese wateren voor uw voordeur! Na zo'n actief dagje op het water is het heerlijk thuiskomen in uw luxe waterwoning die van alle gemakken is voorzien.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.