Hollema bootverhuur

De beste manier om Nationaal Park De Alde Faenen in Friesland te verkennen is door een boot te huren. Daarvoor begeeft u zich naar Hollema Bootverhuur in Eernewoude. Hier heeft u de keuze uit verschillende soorten boten. Waar kiest u voor? Voor een sloep of een open motorboot? Waar u ook voor kiest, u heeft voor geen van de boten een vaarbewijs nodig.

Adres: Tsjerkepaed 5, 9264 TG  Earnewâld
Website: Hollema bootverhuur

Lekker actief het water op

Nationaal Park De Alde Faenen bestaat uit uitgestrekte veengebieden met meren en plassen. Er is dus geen betere manier om dit gebied te verkennen dan per boot. Behalve boten en kano’s, kunt u bij Hollema ook fietsen huren, voor zowel kleine als grote groepen. U krijgt er bovendien een fietsroute bij met diverse afstanden. Wilt u een tochtje maken van 12 km of gaat u voor de 50 km? Onderweg komt u bezienswaardigheden tegen, zoals een vogelkijkhut, het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen en een ooievaarsstation.

Bungalowparken nabij Hollema bootverhuur

Buitenplaats It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Lees meer
Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het ‘Bergumermeer’ op.

Lees meer
Recreatiepark Tusken de Marren

Tusken de Marren is perfect voor watersporters! Met een eigen aanlegsteiger en de Friese wateren aan uw voeten. Ook ideaal als uitvalsbasis tijdens de Sneekweek.

Lees meer
Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Lees meer
Waterpark Terherne

Waterpark Terherne is gelegen in Terherne. De luxe vrijstaande villa’s hebben een aanlegsteiger. Heeft u een passie voor watersport, dan is dit een uitstekende keuze.

Lees meer
Havenresort Terherne

Havenresort Terherne is perfect voor watersporters door de ligging: tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. U bent welkom met u eigen boot of huur een boot.

Lees meer
Waterpark Sneekermeer

Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer perfect! Alle bungalows liggen aan het water, hebben een aanlegsteiger en een vaarverbinding met het Sneekermeer.

Lees meer
Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is hèt perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers! Thuiskomen doet u in de luxe waterwoningen met een eigen aanlegsteiger.

Lees meer
RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Lees meer
Molecaten Park ’t Hout

U bent hier op de juiste plek voor zowel rust als vertier. Kinderen kunnen zich uitleven in het buitenzwembad en de binnenspeeltuin. Maar ook de omgeving is schitterend.

Lees meer