Kaasmarkt in Alkmaar

Al eeuwenlang wordt op het Waagplein in Alkmaar de kaasmarkt gehouden. Nog steeds vindt dit spektakel plaats op elke vrijdag van april t/m september tussen 10:00 en 13:00 uur. Hier kunt u zien hoe de kaasdragers de kazen aanvoeren op berries, hoe de kazen worden gewogen in het Waaggebouw en hoe de handelaren en boeren onderhandelen over de prijs op traditionele wijze via het bekende ‘handjeklap’. Natuurlijk moet er ook worden geproefd van dit Hollandse goud. Heeft u vragen, de vriendelijke kaasmeisjes beantwoorden deze graag voor u.

Adres: Waagplein, Alkmaar

Bungalowparken nabij

Kaasmarkt in Alkmaar

Recreatiepark de Woudhoeve

De Woudhoeve is een prima keuze voor zowel gezinnen als rustzoekers. Met een buitenzwembad, speeltuin en een parkrestaurant. Alkmaar ligt vlakbij.

Vakantiepark Buiten Bergen

Op een rustige plek tussen Bergen en Schoorl ligt 'Buiten Bergen'. Een natuurlijk ingericht park met fijne bungalows in harmonie met de omgeving.

EuroParcs Molengroet

Wandel door de duinen en over het strand, maar ook Alkmaar, beroemd om de kaasmarkt ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en geniet van de zon op de ligweide.

Berger Duinen

Landal Berger Duin is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een luxe en rustig vakantieadres. Er zijn nagenoeg geen voorzieningen wat de rust ten goede komt.

EuroParcs Koningshof

Op Résidence Koningshof staat rust en relaxen in de stijlvolle vakantiebungalows centraal. Wandel de Schoorlse Duinen in en bezoek Schoorl met de hoge klimduin.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.