Recreatiepark de Woudhoeve

Vakantiepark de Woudhoeve is gelegen in de duinen van Egmond aan den Hoef. Een prima keuze voor zowel gezinnen, rustzoekers als zee- en strandliefhebbers. Met een buitenzwembad, speeltuin en een parkrestaurant. Alkmaar ligt vlakbij.

 • Verwarmd buitenzwembad
 • Recreatieplas met ligstrandje en speeltuin
 • Fietsen door de duinen en wandelen over het strand

Boek Recreatiepark de Woudhoeve direct bij EuroParcs:

Recreatiepark de Woudhoeve

Recreatiepark de Woudhoeve is gelegen in de duinen van Egmond aan den Hoef. In dit autovrije duingebied kunt u genieten van rust en de schitterende natuur. Zoekt u de gezelligheid? Het dorpje Egmond aan Zee, met restaurantjes, terrasjes en leuke boetiekjes ligt om de hoek. Kunstliefhebbers bezoeken het kunstenaarsdorpje Bergen, met in de zomer diverse festivals en kunstmarkten. Maar ook Alkmaar, waar in de zomermaanden de beroemde kaasmarkt plaats vindt, ligt op slechts 11 autominuten.

Wat is er te doen op Recreatiepark de Woudhoeve?

Europarcs Recreatiepark de Woudhoeve is een rustig vakantiepark met enkele fijne voorzieningen. Dolle waterpret is er in het verwarmd buitenzwembad met peuterbadje en ligt er midden op recreatiepark de Woudhoeve ook een recreatieplas met een ligstrandje. Hier is het op warme dagen goed toeven. Terwijl uw kinderen zich uitleven in het water en zandtaartjes bakken in het zand, kunt u genieten van de warme zon en een boek lezen. Maar ook het strand en de zee liggen vlakbij!

Nog meer speelpret is er in de speeltuin en op de sportveldjes. Bovendien worden er in de schoolvakanties leuke activiteiten georganiseerd, door het vrolijke recreatieteam. Maar de absolute plus van vakantiepark de Woudhoeve is de centrale ligging. U kunt hier alle kanten uit; Bergen, Schoorl en Alkmaar. Maar ook het Noordzeestrand ligt vlakbij. Huur een fiets en verken deze schitterende omgeving!

Na een actief dagje kunt u aanschuiven in het parkrestaurant. Een restaurant met een gemoedelijke sfeer en waar u terecht kunt, voor zowel lunch als diner. Bij mooi weer is ook het terras van Recreatiepark de Woudhoeve geopend. Voor een snelle hap moet u bij de snackbar zijn. Lekker makkelijk is het diner arrangement in het hoogseizoen. U verblijft in chalets met een tuin en terras.

Voorzieningen

Zwemmen/ontspanning

 • Verwarmd buitenzwembad met peuterbad en ligbedden
 • Recreatievijver met zandstrand

Horeca

 • Snackbar
 • Restaurant

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Fiets-/kanoverhuur
 • Speeltuin
 • Indoor speelparadijs
 • Recreatieteam (tijdens schoolvakanties)

Plattegrond Recreatiepark de Woudhoeve

Bekijk hier de plattegrond van de Recreatiepark de Woudhoeve (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Recreatiepark de Woudhoeve

Bekijk hier de plattegrond van de Recreatiepark de Woudhoeve (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Recreatiepark de Woudhoeve

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.