Recreatiepark de Woudhoeve

EuroParcs de Woudhoeve is gelegen in de duinen van Egmond aan den Hoef. Een prima keuze voor zowel gezinnen, rustzoekers als zee- en strandliefhebbers. Met een buitenzwembad, speeltuin en een parkrestaurant. Alkmaar ligt vlakbij.

 • Verwarmd buitenzwembad
 • Recreatieplas met ligstrandje en speeltuin
 • Fietsen door de duinen en wandelen over het strand

Vind de beste prijs voor: Recreatiepark de Woudhoeve

Recreatiepark de Woudhoeve

Recreatiepark de Woudhoeve is gelegen in de duinen van Egmond aan den Hoef. In dit autovrije duingebied kunt u genieten van rust en de schitterende natuur. Zoekt u de gezelligheid? Het dorpje Egmond aan Zee, met restaurantjes, terrasjes en leuke boetiekjes ligt om de hoek. Kunstliefhebbers bezoeken het kunstenaarsdorpje Bergen, met in de zomer diverse festivals en kunstmarkten. Maar ook Alkmaar, waar in de zomermaanden de beroemde kaasmarkt plaats vindt, ligt op slechts 11 autominuten.

Wat is er te doen op Recreatiepark de Woudhoeve?

Maar niet alleen de locatie maaktEuroparcs de Woudhoeve tot een zalige vakantiebestemming. De mogelijkheden op het vakantiepark zelf mogen er ook zijn! Dolle waterpret is er in het verwarmd buitenzwembad met peuterbadje en ligt er midden op EuroParcs de Woudhoeve ook een recreatieplas met een zandstrandje. Hier is het op warme dagen goed toeven. Terwijl uw kinderen zich uitleven in het water en zandtaartjes bakken in het zand, kunt u genieten van de warme zon en een boek lezen. Maar ook het strand en de zee liggen vlakbij!

Nog meer speelpret is er in de speeltuin en op de sportveldjes. Bovendien worden er in de schoolvakanties activiteiten georganiseerd, door het recreatieteam. Maar de absolute plus van vakantiepark de Woudhoeve is de centrale ligging. U kunt hier alle kanten uit; naar het kuststadje Bergen of fiets naar Schoorl om hier de hoge klimduin te beklimmen. Is het weer wat minder, denk dan eens aan de Bazaar in Beverwijk! Met ruim 2.500 winkels is deze Bazaar de grootste overdekte markt inEuropa. Bezoek ook Alkmaar en kijk op het Waagplein naar het oerhollandse schouwspel van de kaasdragers.

Na een actief dagje kunt u aanschuiven in het parkrestaurant. Een restaurant met een gemoedelijke sfeer en waar u terecht kunt, voor zowel een lunch als een gezellig diner. Bij mooi weer is ook het terras van EuroParcs de Woudhoeve geopend. Voor een snelle hap moet u bij de snackbar zijn. Maar u kunt natuurlijk ook zelf koken.

Voorzieningen

Zwemmen/ontspanning

 • Verwarmd buitenzwembad
 • Recreatievijver met zandstrand

Horeca

 • Snackbar
 • Restaurant

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Fiets- en e-chopper verhuur
 • Speeltuin
 • Indoor speelparadijs
 • Recreatieteam(tijdens schoolvakanties)

Plattegrond Recreatiepark de Woudhoeve

Bekijk hier de plattegrond van de Recreatiepark de Woudhoeve (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Recreatiepark de Woudhoeve

Aanbiedingen

Vier uw zomervakantie bij EuroParcs

Kom genieten van de mooiste vakantie van het jaar, de zomervakantie! Lekker spelen in de zon, op het strand of in het bos. Plons in…

Naar aanbieding

Last minute genieten bij EuroParcs

Last minute op vakantie?  Grijp u uw kans om tegen een gunstig tarief uw vakantie te boeken bij EuroParcs. Wandelen door de bossen, uitwaaien op…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.