EuroParcs Koningshof

Op Resort Koningshof vindt u geen drukke parkvoorzieningen, maar rust en relaxen in de stijlvolle vakantiebungalows staat hier centraal. Wandel de Schoorlse Duinen in en bezoek Schoorl met de hoge klimduin in het centrum.

 • Heerlijk wandelen in de natuur van de Schoorlse Duinen
 • Vlak bij het gezellige Schoorl met hoge klimduin in het centrum
 • Een zeldzaam vakantiepark waar nog de rust overheerst

Boek EuroParcs Koningshof direct bij EuroParcs:

EuroParcs Koningshof

EuroParcs Koningshof ligt in Schoorl en is een kleinschalig vakantiepark dat gelegen is aan de rand van ‘Nationaal Park De Schoorlse Duinen’. Een uniek duingebied met de hoogste en breedste duinen van Nederland. Ideaal dus voor een uitdagende wandeling. Wandel op een van deze tochten naar het strand van Schoorl. Lekker uitwaaien, zonnen en schelpen zoeken. Maar ook Schoorl is leuk om te bezoeken. U vindt hier een keur aan winkeltjes, galerieën en restaurantjes.

Wat is er te doen op EuroParcs Koningshof?

Kenmerkend voor EuroParcs Koningshof is rust en ruimte. U treft hier dan ook geen drukke parkvoorzieningen aan, die de rust verstoren. Vooralsnog bestaan de voorzieningen op EuroParcs Koningshof uit sfeervolle vakantiebungalows met een tuin, een receptiegebouw en fietsverhuur. Voor kinderen is er een speeltuin, waar ze naar hartenlust kunnen klauteren en klimmen. Meer voorzieningen zijn er niet! Maar met zowel Schoorl als de Schoorlse Duinen aan uw voeten lijkt ons dat geen probleem.

Fiets bijvoorbeeld eens naar de nieuwe kuststrook met acht kilometer aan nieuw en breed zandstrand en met een prachtig fietspad over de dijk. Wandelliefhebbers trekken hun wandelschoenen aan en wandelen over de duinpaden, die al slingerend, u brengen naar de hoogste duinen of het dorpje Schoorl. In het centrum van Schoorl ligt de befaamde klimduin van maar liefst 54 meter hoog, die u uiteraard kunt beklimmen. Leuk en uitdagend voor jong en oud.

EuroParcs Koningshof heeft geen parkrestaurant, maar Schoorl staat bekend om het bruisende centrum met gezellige terrasjes en eetgelegenheden. Er is dus altijd wel een gezellige eetgelegenheid te vinden. U kunt natuurlijk ook zelf uw maaltijd koken. In de vroege morgen is er wel broodjesservice.

Wilt u super-de-luxe vakantie vieren? Dan is deze 4-persoons bubbelbad bungalow perfect! Sfeervol ingericht en op het terras staat een bubbelbad, die u het jaarrond kunt gebruiken.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Broodjesservice

Algemeen

 • Receptie
 • WiFi op park (gratis)
 • Wasserette

Sport/Spel

 • Speeltoestellen
 • Fiets-/skelterverhuur
 • Tafeltennis

Plattegrond EuroParcs Koningshof

Bekijk hier de plattegrond van de EuroParcs Koningshof (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond EuroParcs Koningshof

Bekijk hier de plattegrond van de EuroParcs Koningshof (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond EuroParcs Koningshof

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.