Kamelenmelkerij Smits

Op zoek naar een uniek uitje? Wat dacht u van een bezoek aan een kamelenmelkerij? Unieker kan bijna niet, want kamelenmelkerij Smits is de eerste en tot nu toe enige kamelenboerderij in Europa! Er valt van alles te beleven op deze kamelenboerderij. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rondleiding, zelfstandig de camel audio tour wandelen of kiezen voor de kamelensafari. U krijgt dan een uitgebreide presentatie over de kameel en de melkerij, mag u meehelpen bij het voeren, kalfjes de fles geven en een ritje op een kameel maken. De kameelsafari wordt afgesloten met een kamelenmelk-pannenkoek en het proeven van kamelenmelk. Ook is er een restaurant met een overdekt terras en kunt u er kameelmelk kopen.

Adres: Werstkant 16, 5258 TC Berlicum
Website: Kamelenmelkerij Smits

Bungalowparken nabij

Kamelenmelkerij Smits

Vakantiepark Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

EuroParcs Aan de Maas

Europarcs Aan de Maas, ligt zoals de naam al doet vermoeden, direct aan een zijtak van de Maas! Perfect dus voor water- en watersportliefhebbers.

Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin, is omgeven door veel groen en verblijft u, vlakbij de Maas, in witte rietgedekte bungalows, die volledig zijn ingericht en volop rust bieden.

Vakantiepark Schaijk

Wandelen en uitrusten in de bungalows die een authentiek outdoorgevoel uitstralen. Kinderen gaan naar het spray-park of de indoorspeeltuin. Uniek is het dronepark

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.