Kamelenmelkerij Smits

Op zoek naar een uniek uitje voor de hele familie? Wat dacht u dan van een bezoek aan een kamelenmelkerij? Unieker kan bijna niet, want de Kamelenmelkerij Smits is de eerste en tot nu toe enige kamelenmelkerij in Europa! De Kamelenmelkerij Smits is in 2006 opgericht door Frank Smits en ligt in het Brabantse Berlicum. U kunt hier een fantastisch dagje uit beleven.

Excursie op de kamelenmelkerij
Er valt van alles te beleven op de Kamelenmelkerij. Bezoekers van alle leeftijden zullen het hier uitstekend naar hun zin hebben. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rondleiding over de kamelenmelkerij of een camel audio tour doen. Tijdens deze tour mag je zelfstandig op onderzoek uitgaan op de boerderij. Via een koptelefoon krijg je alles te horen over het reilen en zeilen van het bedrijf. Op de kamelenmelkerij ben je ook op het juiste adres om te lunchen, te barbecueën of te borrelen.

Kamelensafari met leuke activiteiten
Een kamelensafari met de kinderen is altijd een groot succes. De kinderen leren hoe ze een kameel kunnen melken, hoe kamelen worden getraind, ze mogen de kamelen voeren en de kalfjes melk geven. Een ritje op de kameel hoort er natuurlijk ook bij. Verder kan er geravot worden in het maïsbad. Als de honger toeslaat worden er pannenkoeken gebakken met kamelenmelk en er kan kamelenmelk geproefd worden. Na afloop krijgt iedereen een kamelendiploma. De kamelensafari’s worden om de twee weken op zondag georganiseerd en in de schoolvakanties op maandag en vrijdag.

Ontdek Kamelenmelkerij Smits
Wacht niet langer en trek er gezellig met de familie op uit. Ontdek Kamelenmelkerij Smits en ontmoet de kamelen. De kinderen zullen onder de indruk zijn van de dieren en de volwassenen trouwens ook! U bent van harte welkom!

Werstkant 16,
5258 TC Berlicum
www.kamelenmelk.nl

Bungalowparken nabij Kamelenmelkerij Smits

Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Lees meer
Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Lees meer