Kamelenmelkerij Smits

Op zoek naar een uniek uitje? Wat dacht u van een bezoek aan een kamelenmelkerij? Unieker kan bijna niet, want kamelenmelkerij Smits is de eerste en tot nu toe enige kamelenboerderij in Europa! Er valt van alles te beleven op deze kamelenboerderij. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rondleiding, zelfstandig de camel audio tour wandelen of kiezen voor de kamelensafari. U krijgt dan een uitgebreide presentatie over de kameel en de melkerij, mag u meehelpen bij het voeren, kalfjes de fles geven en een ritje op een kameel maken. De kameelsafari wordt afgesloten met een kamelenmelk-pannenkoek en het proeven van kamelenmelk. Ook is er een restaurant met een overdekt terras en kunt u er kameelmelk kopen.

Website: www.kamelenmelk.nl
Adres: Werstkant 16, 5258 TC Berlicum

Bungalowparken nabij Kamelenmelkerij Smits

Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Lees meer
Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Lees meer