Kanoverhuur Oost

Lekker ontspannen in een kano door het water glijden? Dat is pas genieten! Voor deze unieke belevenis bent u bij Kanoverhuur Oost aan het juiste adres! Dat is weer eens wat anders dan een fietstocht of een wandeling. Wist u bovendien dat Kanoverhuur Oost de grootste kanoverhuurder is van Oost-Nederland? Hier kunt u dan ook terecht met zowel kleine als grote groepen.

Adres: Deventerweg 67c, 7245 PJ Laren
Website: Kanoverhuur Oost

Geniet van een relaxed dagje op het water

Er worden hier kanotochten georganiseerd op het Apeldoorns Kanaal, de Berkel, Grift, Linge, Oude IJssel, Schipbeek en de Zandwetering. Of wat dacht u ervan om per kano een recreatieplas te bezoeken? Kanoverhuur Oost heeft vrij toegang tot het recreatiegebied Bussloo, de Stroombroek en de Rhederlaag. Wilt u verzekerd zijn van een relaxed dagje op het water? Ziet u het niet zitten om lange tochten te maken? Dan kunt u ook terecht op een van de peddelplekken van Kanoverhuur Oost in Almen, Lochem, Klarenbeek en Deventer.

Verder is het ook mogelijk om het kanovaren te combineren met een van de vele andere activiteiten die ze hier aanbieden, waaronder klootschieten, tandemtochten, solextochten, straatgolf, een ritje met de tuktuk of de skeltertrein en nog veel meer!

Bungalowparken nabij Kanoverhuur Oost

Resort de Achterhoek

Resort de Achterhoek is een veelzijdig park waar iedereen wel iets van zijn gading zal vinden. Met recreatievijver een binnen- en buitenspeeltuin en een restaurant met terras.

Lees meer
De Vlinderhoeve

Op de grens van de Veluwe en de Achterhoek, vlakbij Deventer, ligt het rustige vakantiepark Buitengoed de Vlinderhoeve. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers.

Lees meer
De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is gelegen in de Achterhoek en het perfecte adres om zowel de Achterhoek te verkennen, als ook tot rust te komen. Vanuit uw luxe bungalow fietst u zo de natuur in.

Lees meer
De Lindenberg

De Lindenberg is een gemoedelijk park dat tal van voorzieningen aanbiedt. Zo is er een buitenzwembad, een waterspeelplaats en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Twenhaarsveld

Het bosrijke park beschikt over veel faciliteiten, met o.a. een overdekt zwembad, tokkelbaan en waterspeelplaats. Het ideale vertrekpunt om Overijssel te ontdekken.

Lees meer
Vakantiepark Hessenheem

Trek er op uit om Twente te verkennen. Na terugkomst kunt u een duik nemen in het buitenzwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Ideaal om tot rust te komen.

Lees meer
Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg staat geheel in het teken van Finland en is gelegen in het bos. Hier geen grootschalig vermaak, hier vindt u rust, stilte, natuur en een privé-sauna.

Lees meer
Buitenplaats Holten

Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur! Na terugkomst duikt u in het verwarmd buitenzwembad en kunt u nagenieten in de sfeervolle bungalows.

Lees meer
Vakantiepark Sallandshoeve

Sallandshoeve is een gezellig familiepark. Met o.a. een binnenzwembad, speeltuin en een midgetgolfbaan. Leuk voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers.

Lees meer
Vakantiepark Mölke

Het Mölke ligt pal naast de Regge. Dolle waterpret in het binnenzwembad en de indoorspeeltuin, luieren op het zandstrandje en kunt u vissen en bootje varen.

Lees meer