Kanoverhuur Oost

Lekker ontspannen in een kano door het water glijden? Dat is pas genieten! Voor deze unieke belevenis bent u bij Kanoverhuur Oost aan het juiste adres! Dat is weer eens wat anders dan een fietstocht of een wandeling. Wist u bovendien dat Kanoverhuur Oost de grootste kanoverhuurder is van Oost-Nederland? Hier kunt u dan ook terecht met zowel kleine als grote groepen.

Adres: Deventerweg 67c, 7245 PJ Laren
Website: Kanoverhuur Oost

Geniet van een relaxed dagje op het water

Er worden hier kanotochten georganiseerd op het Apeldoorns Kanaal, de Berkel, Grift, Linge, Oude IJssel, Schipbeek en de Zandwetering. Of wat dacht u ervan om per kano een recreatieplas te bezoeken? Kanoverhuur Oost heeft vrij toegang tot het recreatiegebied Bussloo, de Stroombroek en de Rhederlaag. Wilt u verzekerd zijn van een relaxed dagje op het water? Ziet u het niet zitten om lange tochten te maken? Dan kunt u ook terecht op een van de peddelplekken van Kanoverhuur Oost in Almen, Lochem, Klarenbeek en Deventer.

Verder is het ook mogelijk om het kanovaren te combineren met een van de vele andere activiteiten die ze hier aanbieden, waaronder klootschieten, tandemtochten, solextochten, straatgolf, een ritje met de tuktuk of de skeltertrein en nog veel meer!

Bungalowparken nabij

Kanoverhuur Oost

EuroParcs de Achterhoek

Resort de Achterhoek is een veelzijdig park waar iedereen wel iets van zijn gading zal vinden. Met recreatievijver een binnen- en buitenspeeltuin en een restaurant met terras.

De Vlinderhoeve

Op de grens van de Veluwe en de Achterhoek, vlakbij Deventer, ligt het rustige vakantiepark Buitengoed de Vlinderhoeve. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers.

De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is gelegen in de Achterhoek en het perfecte adres om zowel de Achterhoek te verkennen, als ook tot rust te komen. Vanuit uw luxe bungalow fietst u zo de natuur in.

De Lindenberg

De Lindenberg is een gemoedelijk park dat tal van voorzieningen aanbiedt. Zo is er een buitenzwembad, een waterspeelplaats en een indoorspeeltuin.

Twenhaarsveld

Het bosrijke park beschikt over veel faciliteiten, met o.a. een overdekt zwembad, tokkelbaan en waterspeelplaats. Het ideale vertrekpunt om Overijssel te ontdekken.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.