Kasteeltuin Oud-Valkenburg

De Kasteeltuin Oud-Valkenburg in Schin op Geul, is een schitterende oude-tuin waarvan de oorspronkelijke identiteit bewaard is gebleven. Elk onderdeel van de tuin heeft zijn eigen bijzondere wetenswaardigheden, met een sterke link naar de Limburgse geschiedenis en cultuur. In de tuin groeien zo’n 400 plantensoorten die typerend zijn voor Zuid-Limburg. Bovendien is de kans groot dat u een salamander of kikker spot! De tuin is geopend vanaf de laatste zondag van april t/m de eerste zondag in oktober, telkens op dinsdag t/m zondag van 10.30-16.30 uur. Maandag gesloten wegens onderhoud.

Adres: Oud Valkenburg 1, Schin op Geul

Bungalowparken nabij

Kasteeltuin Oud-Valkenburg

Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland 'Zuid-Limburg'. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

EuroParcs Poort van Maastricht

Europarcs Poort van Maastricht biedt het jaarrond vakantiepret! Welk seizoen ook, dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad. Maar ook de omgeving: Zuid-Limburg is geweldig!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.