Kinderspeelboerderij ’t Höfke

Lekker spelen met de kids in Overijssel? Daarvoor moet u bij de Kinderspeelboerderij ’t Höfke in Bentelo zijn. Er zijn hier leuke attracties voor kinderen van alle leeftijden. Het is ook een heerlijke bestemming voor een geslaagde familiedag. Terwijl u geniet van een hapje en een drankje kunnen de kinderen eindeloos spelen. Ontdek hier de hoogtepunten van een dagje uit bij Kinderspeelboerderij ’t Höfke.

Adres: Suetersweg 17, 7497 MZ Bentelo
Website: Kinderspeelboerderij ’t Höfke

Attracties voor klein en groot en binnen en buiten spelen

De familie Veelers had jarenlang een varkenshouderij, totdat ze in 2003 op zoek gingen naar een nieuwe uitdaging. Met veel succes toverden ze een gedeelte van hun varkenshouderij om tot speelboerderij. Het is een waar paradijs voor gezinnen met kinderen. Een groot voordeel van deze speelboerderij is dat er zowel binnen als buiten heerlijk gespeeld kan worden. De kinderen raken op deze veelzijdige speelboerderij niet uitgespeeld. Een bezoekje aan Kinderspeelboerderij ’t Höfke brengt dan ook het risico met zich mee dat de kids hier niet meer weg te krijgen zijn!

Wat is er allemaal te doen?
Verspreid over Kinderspeelboerderij ’t Höfke liggen speelterreinen met de mooiste speeltoestellen, waaronder een speelkasteel met lange glijbaan, een te gekke airtrampoline, gewone trampolines, schommels en vele klim- en klautertoestellen. Zowel voor de allerkleinste als voor de wat oudere kinderen zijn er speeltoestellen. Er is plek genoeg om zandkastelen te bouwen en te skelteren. In de indoor speeltuin staan uitdagende klimtoestellen, een ballenbak en de kinderen bouwen er fantasierijke bouwwerken met de grote legoblokken. De kids kunnen ook lekker swingen in de kinderdisco in de oude varkensschuur!

Bungalowparken nabij

Kinderspeelboerderij ’t Höfke

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Wandelen en fietsen - want de omgeving is schitterend! Duik in het buitenzwembad of daag uw kinderen uit op het all weather sportveld of op de tennisbaan.

Bospark Markelo

Trek er op uit om Twente te verkennen. Na terugkomst kunt u een duik nemen in het buitenzwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Ideaal om tot rust te komen.

Landgoed De Elsgraven

Landgoed De Elsgraven is een kleinschalig Landal park midden in de natuur. Ook een binnenzwembad en sport- en spelvoorzieningen ontbreken niet.

Vakantiepark Mölke

Het Mölke ligt pal naast de Regge. Dolle waterpret in het binnenzwembad en de indoorspeeltuin, luieren op het zandstrandje en kunt u vissen en bootje varen.

Buitenplaats Holten

Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur! Na terugkomst duikt u in het verwarmd buitenzwembad en kunt u nagenieten in de sfeervolle bungalows.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.