Kinderspeelboerderij ’t Höfke

Lekker spelen met de kids in Overijssel? Daarvoor moet u bij de Kinderspeelboerderij ’t Höfke in Bentelo zijn. Er zijn hier leuke attracties voor kinderen van alle leeftijden. Het is ook een heerlijke bestemming voor een geslaagde familiedag. Terwijl u geniet van een hapje en een drankje kunnen de kinderen eindeloos spelen. Ontdek hier de hoogtepunten van een dagje uit bij Kinderspeelboerderij ’t Höfke.

Adres: Suetersweg 17, 7497 MZ Bentelo
Website: Kinderspeelboerderij ’t Höfke

Attracties voor klein en groot en binnen en buiten spelen

De familie Veelers had jarenlang een varkenshouderij, totdat ze in 2003 op zoek gingen naar een nieuwe uitdaging. Met veel succes toverden ze een gedeelte van hun varkenshouderij om tot speelboerderij. Het is een waar paradijs voor gezinnen met kinderen. Een groot voordeel van deze speelboerderij is dat er zowel binnen als buiten heerlijk gespeeld kan worden. De kinderen raken op deze veelzijdige speelboerderij niet uitgespeeld. Een bezoekje aan Kinderspeelboerderij ’t Höfke brengt dan ook het risico met zich mee dat de kids hier niet meer weg te krijgen zijn!

Wat is er allemaal te doen?
Verspreid over Kinderspeelboerderij ’t Höfke liggen speelterreinen met de mooiste speeltoestellen, waaronder een speelkasteel met lange glijbaan, een te gekke airtrampoline, gewone trampolines, schommels en vele klim- en klautertoestellen. Zowel voor de allerkleinste als voor de wat oudere kinderen zijn er speeltoestellen. Er is plek genoeg om zandkastelen te bouwen en te skelteren. In de indoor speeltuin staan uitdagende klimtoestellen, een ballenbak en de kinderen bouwen er fantasierijke bouwwerken met de grote legoblokken. De kids kunnen ook lekker swingen in de kinderdisco in de oude varkensschuur!

Bungalowparken nabij Kinderspeelboerderij ’t Höfke

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Wandelen en fietsen – want de omgeving is schitterend! Duik in het buitenzwembad of daag uw kinderen uit op het all weather sportveld of op de tennisbaan.

Lees meer
Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg staat geheel in het teken van Finland en is gelegen in het bos. Hier geen grootschalig vermaak, hier vindt u rust, stilte, natuur en een privé-sauna.

Lees meer
Vakantiepark Hessenheem

Trek er op uit om Twente te verkennen. Na terugkomst kunt u een duik nemen in het buitenzwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Ideaal om tot rust te komen.

Lees meer
Landgoed De Elsgraven

Landgoed De Elsgraven is een kleinschalig Landal park midden in de natuur. Ook een binnenzwembad en sport- en spelvoorzieningen ontbreken niet.

Lees meer
Vakantiepark Mölke

Het Mölke ligt pal naast de Regge. Dolle waterpret in het binnenzwembad en de indoorspeeltuin, luieren op het zandstrandje en kunt u vissen en bootje varen.

Lees meer
Buitenplaats Holten

Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur! Na terugkomst duikt u in het verwarmd buitenzwembad en kunt u nagenieten in de sfeervolle bungalows.

Lees meer
De Lindenberg

De Lindenberg is een gemoedelijk park dat tal van voorzieningen aanbiedt. Zo is er een buitenzwembad, een waterspeelplaats en een indoorspeeltuin.

Lees meer
Twenhaarsveld

Het bosrijke park beschikt over veel faciliteiten, met o.a. een overdekt zwembad, tokkelbaan en waterspeelplaats. Het ideale vertrekpunt om Overijssel te ontdekken.

Lees meer
De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is gelegen in de Achterhoek en het perfecte adres om zowel de Achterhoek te verkennen, als ook tot rust te komen. Vanuit uw luxe bungalow fietst u zo de natuur in.

Lees meer
Hoge Hexel

Op Hoge Hexel geniet u van een onstpannen verblijf. Maar u kunt ook de drukte op zoeken en Ootmarsum en Almelo bezoeken. Of duik in het binnenzwembad.

Lees meer