Klimbos in Overijssel

Op zoek naar een uitdaging? Dan hebben we een prima tip: het Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Hier kan elke klimmer, zowel de beginnende als de ervaren klimmer, klimmen over de vier verschillende parcoursen. De parcoursen zijn overigens zo gebouwd dat ze oplopen in hoogte en moeilijkheidsgraad, waarbij het hoogste klimparcours maarliefst 9 meter hoog is! Wie daagt u uit?

Adres: Paasloërweg 14a, 8378 JB Paasloo

Prima voor een heerlijk actief dagje in de natuur

Maar ook de andere drie parcoursen met klimladders, netten en touwbruggen zijn een flinke uitdaging! Maar eerst krijgt u instructies en een full body harnas, een helm en een continu zekersysteem, zodat uw veiligheid te allen tijde is gewaarborgd! Naast de vier klimparcoursen beschikt het klimbos ook over het grootste freerunning parcours van Nederland, wat overigens gratis toegankelijk is. Heeft u zeer jonge kinderen, dan is de avontuurlijke wandeltocht ‘Kevertje Kees Pad’ superleuk!

Bungalowparken nabij Klimbos in Overijssel

Villapark de Weerribben

Vooral het genieten van rust, ruimte en de natuur staan hier centraal. U verblijft in luxe en vrijstaande rietgedekte villa’s. Ontspannen kan in het binnenzwembad en restaurant.

Lees meer
Résidence Weerribben

Perfecte keuze voor familie- of vriendenweekenden. Geniet van het waterlandschap van Nationaal Park de Weerribben. Nagenieten kan in de luxe groepsaccommodaties.

Lees meer
Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl is perfect voor rust- en waterliefhebbers! De villa’s beschikken over een aanlegsteiger en heeft u ook uw eigen sloep bij uw villa.

Lees meer
Résidence De Eese

Trek er op uit want de natuur is hier prachtig, bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden en ook het schilderachtige Giethoorn is bijzonder.

Lees meer
Waterpark Langelille

Op de grens van Friesland en Overijssel ligt Waterpark Langelille. Met name waterliefhebber zijn hier aan het juiste adres, want water is hier nooit ver weg!

Lees meer
Bungalowpark Het Bosmeer

Waterpret is er in het buitenzwembad tegenover Het Bosmeer. Spelen kan in de speeltuin of met het animatieteam. Een rustig en goed gewaardeerd park.

Lees meer
Vakantiepark Giethoorn

Park Giethoorn is pal aan het water gelegen en het perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers. Eten kan in het restaurant of huur een fiets en verken de omgeving.

Lees meer
Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een waterrijke en rustige vakantie. De luxe vakantievilla’s liggen pal aan het water en beschikken over een terras en aanlegsteiger.

Lees meer
Hunerwold State

Hunerwold State ligt pal naast Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Een heerlijk adresje om tot rust te komen.

Lees meer
Molecaten het Landschap

Rust- en natuurliefhebbers zijn op Het Landschap aan het juiste adres. Trek erop uit en duik nadien in het zwembad of recreatievijver met zandstrand. Heerlijk!

Lees meer