Klimbos in Overijssel

Op zoek naar een uitdaging? Dan hebben we een prima tip: het Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Hier kan elke klimmer, zowel de beginnende als de ervaren klimmer, klimmen over de vier verschillende parcoursen. De parcoursen zijn overigens zo gebouwd dat ze oplopen in hoogte en moeilijkheidsgraad, waarbij het hoogste klimparcours maarliefst 9 meter hoog is! Wie daagt u uit?

Adres: Paasloërweg 14a, 8378 JB Paasloo

Prima voor een heerlijk actief dagje in de natuur

Maar ook de andere drie parcoursen met klimladders, netten en touwbruggen zijn een flinke uitdaging! Maar eerst krijgt u instructies en een full body harnas, een helm en een continu zekersysteem, zodat uw veiligheid te allen tijde is gewaarborgd! Naast de vier klimparcoursen beschikt het klimbos ook over het grootste freerunning parcours van Nederland, wat overigens gratis toegankelijk is. Heeft u zeer jonge kinderen, dan is de avontuurlijke wandeltocht ‘Kevertje Kees Pad’ superleuk!

Bungalowparken nabij

Klimbos in Overijssel

Villapark de Weerribben

Vooral het genieten van rust, ruimte en de natuur staan hier centraal. U verblijft in luxe en vrijstaande rietgedekte villa's. Ontspannen kan in het binnenzwembad en restaurant.

Waterstaete Ossenzijl

Waterstaete Ossenzijl is perfect voor rust- en waterliefhebbers! De villa's beschikken over een aanlegsteiger en heeft u ook uw eigen sloep bij uw villa.

Résidence De Eese

Trek er op uit want de natuur is hier prachtig, bezoek Nationaal Park Weerribben-Wieden en ook het schilderachtige Giethoorn is bijzonder.

Waterresort Blocksyl

Waterresort Blocksyl ligt in Blokzijl, een toeristisch stadje wat zeer geliefd is onder watersportliefhebbers. Na een dagje op het water of na het verkennen van de bijzondere omgeving is het heerlijk thuiskomen in uw luxe bungalow.

Waterpark Langelille

Op de grens van Friesland en Overijssel ligt Waterpark Langelille. Met name waterliefhebber zijn hier aan het juiste adres, want water is hier nooit ver weg!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.